Πολιτική

Νέος δήμαρχος Παιονίας ο αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Γκουντενούδης

ΓΚΟΥΝΤΕΝΟΥΔΗΣ ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣΝέος δήμαρχος Παιονίας για την επόμενη πενταετία σύμφωνα με τα τελικά αποτελέσματα είναι Χρήστος Γκουντενούδης με καταμετρημένο το 100% των εκλογικών τμημάτων έλαβε 11.002 ψήφους και ποσοστό 55,01% έναντι 8.997 ψήφων και ποσοστό 44.99% που έλαβε ο Κώστας Σιωνίδης.
«Συνεργασία με όλους γιά το καλό του τόπου μας»
Αμέσως μετά την ανακοίνωση του τελικού αποτελέσματος στον δήμο Παιονίας, ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Χρήστος Γκουντενούδη προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
«Οι δημότες της Παιονίας έδωσαν ισχυρή ψήφο εμπιστοσύνης στο δημοτικό συνδυασμό μας «Παιονία Ισχυρή» και παράλληλα έδωσαν στον τόπο μας την ευκαιρία που του αξίζει για να πάμε μπροστά.
Οι δημότες μας άνοιξαν το δρόμο για μια νέα εποχή στον δήμο Παιονίας, με περισσότερη αξιοπιστία, διαφάνεια και δικαιοσύνη, για έναν δήμο ανοικτό, με κύρια γνωρίσματα την συμμετοχή του δημότη, την διαβούλευση και την αξιοποίηση των αναπτυξιακών δυνατοτήτων της περιοχής μας.
Ευχαριστώ εκ βάθους καρδιάς όλους τους δημότες της Παιονίας για την ολόθερμη υποστήριξή τους. Ξεκινήσαμε πριν από λίγους μήνες μια νέα αυτοδιοικητική προσπάθεια για το καλό του τόπου μας, συμπορευθήκαμε μαζί και επιτύχαμε μαζί. Το πέρας της εκλογικής αναμέτρησης μας βρίσκει όλους ενωμένους και δυνατούς. Δεν υπάρχουν νικητές και νικημένοι.
Είναι αυτονόητο ότι θα είμαι δήμαρχος για όλους. Μαζί με τους νεοεκλεγέντες δημοτικούς συμβούλους και όλα τα στελέχη της «Παιονίας Ισχυρής», τους οποίους συγχαίρω όλους για την αξιοσύνη τους και για τον έντιμο αγώνα που έδωσαν, θα επιδιώξουμε τη νέα πενταετία διάλογο και συνεργασία για το καλό και το συμφέρον του τόπου μας. Η Παιονία έχει γίνει πλέον ισχυρή».

ΓΚΟΥΝΤΕΝΟΥΔΗΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΙ
H δήλωση του υποψηφίου δημάρχου Κώστα Σιωνίδηgountenoudis-sionidis

«Η Παιονία αξίζει να προοδεύσει και εμείς θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να εγγυηθούμε αυτή την πρόοδο» Αυτό δήλωσε ο Κώστας Σιωνίδη , επικεφαλής του συνδυασμού «Παιονία της Προόδου» καθώς πληροφορήθηκε τα πρώτα αποτελέσματα της ψηφοφορίας του β’ γύρου των δημοτικών εκλογών στο Δήμο μας. « Ευχαριστώ όλους μου τους συνεργάτες για τον ωραίο αγώνα. Οι προσπάθειές μας μέχρι σήμερα, οι ιδέες μας και το Πρόγραμμά μας για το μέλλον του Δήμου θα είναι οδηγός μας και στο Δημοτικό Συμβούλιο. Ο κύριος Γκουντενούδης θα αναλάβει την ευθύνη να διοικήσει την επόμενη πενταετία ένα νοικοκυρεμένο Δήμο για να πετύχει ένα καλύτερο αύριο. Του εύχομαι Καλή Επιτυχία και Συγχαρητήρια για τη νίκη του στις εκλογές.»

Περισσότερα
Δείτε ακόμα