«Άσσος» από τους νέους της ΕΠΣΚ στον αγώνα με την ΕΠΣ Καστοριάς

Ο αγώνας μεταξύ των ομάδων νέων κύλησε σε μέτρια επίπεδα στο πρώτο ημιχρόνιο, με τα δύο συγκροτήματα, πάνως, να «πατούν» την μπάλα και να συναγωνίζονται σε πάθος, πείσμα αλλά και ομαδικότητα, ώστε να «δαμάσουν» τον ισχυρό άνεμο.
Οι Καστοριανοί προηγήθηκαν στις αρχές της επανάληψης αλλά οι Κιλκισιώτες αντέδρασαν με αποφασιστικότητα και, αφού ισοφάρισαν στο 61΄με τον Μαργαριτόπουλο, έφτασαν στην ανατροπή στο 72΄με τέρμα του Σαμουηλίδη.
Όπως συνέβη και με τους παίδες, έτσι και οι έφηβοι της ΕΠΣΚ φάνηκαν απειλητικοί στα τελευταία λεπτά, κατά τα οποία θα μπορούσαν να είχαν σημειώσει τουλάχιστον ένα ακόμη τέρμα.
Η σύνθεση:
Μίσιος, Αλπανίδης, Κωτάκης, Μαργαριτόπουλος, Νικολαΐδης, Χατζηβασιλείου, Σαμουηλίδης, Κωνσταντινίδης, Κυριακίδης (Ζωσιμίδης), Νάνος (Καλαϊτζίδης), Παπαδόπουλος (Πολυχρονίδης).
Η επόμενη αγωνιστική ημέρα:
Τετάρτη 21-12-16, ΕΠΣ Κοζάνης-ΕΠΣ Κιλκίς.