Αθλητισμός

Νέο πρόγραμμα «Βodybalance» στο γυμναστήριο Kinesis

Παρουσίαση νέου προγράμματος «Βodybalance» θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Παρασκευή στο γυμναστήριο «Κίνησις» («Kinesis») του Κιλκίς.

Στο σχετικό ενημερωτικό δελτίο αναφέρονται τα εξής:
«Το γυμναστήριο «Kinesis-Gym» στην προσπάθεια του για διαρκή βελτίωση και αναβάθμιση των προϊόντων παροχής γυμναστηρίου και σε συνέχεια της συνεργασίας με την κορυφαία στο είδος (προχορογραφημένα ομαδικά προγράμματα αίθουσας) εταιρεία, «Λε Μιλς», παρουσιάζει το νέο προγράμμα («New Release») του «Βodybalance».

Η Λε Μιλ αυτή τη στιγμή είναι η κορυφαία παγκοσμίως δύναμη στο χώρο του φίτνες όσον αφορά στα ομαδικά προγράμματα αίθουσας Δραστηριοποιείται σε ογδόντα χώρες ανά την υφήλιο προσφέροντας τις υπηρεσίες της σε 15.000 γυμναστήρια και έχοντας στο ενεργητικό της 8.000 γυμναστές. Το «Kinesis-Gym» δεν θα μπορούσε να λείψει…

Το «Βodybalance» είναι ένα ομαδικό πρόγραμμα εμπνευσμένο από την γιόγκα, το Τάι Τσι και την μέθοδο Πιλάτες. Μετά την ολοκλήρωση μίας διδακτικής, ώρας νιώθετε δυνατοί, ήρεμοι και την αίσθηση ότι οι μύες σας έχουν μικρύνει.

Το «Βodybalance» αποτελείται από ασκήσεις ελεγχόμενης αναπνοής και αυτοσυγκέντρωσης και από ένα προσεκτικά δομημένο σύνολο από διατάσεις κινήσεις και στάσεις. Είναι ένα ολοκληρωμένο μάθημα γυμναστικής, διάρκειας μίας ώρας, που δίνει στο σώμα αρμονία και ισορροπία.

Όπως ισχύει για όλα τα προγράμματα της Λε Μιλ, κάθε τρεις μήνες δημιουργούμε ένα νέο μάθημα «Βodybalance» με νέα μουσική και διαφορετική χορογραφία.

Τι προσφέρει
Το «Βodybalance» αυξάνει την ευλυγισία και το εύρος κίνησης των αρθρώσεων
– Δυναμώνει τους μύες του πυρήνα
– Μειώνει το στρες
– Δίνει μια βαθιά αίσθηση ευεξίας και ηρεμίας
– Αυξάνει τη συγκέντρωση και την αντιληπτική ικανότητα μέσω της ελεγχόμενης αναπνοής.
Το πρόγραμμα θα παρουσιάσουν ο Παναγιώτης Μαυρογενίδης και η Ειρήνη Δημητριάδου. Η παρουσίαση θα γίνει στην αίθουσα φίτνες του γυμναστηρίου την Παρασκευή 15.5.15 με ώρα έναρξης 6 το απόγευμα. Για την δική σας καλύτερη εξυπηρέτηση κλείστε θέση στην γραμματεία του γυμναστηρίου ή στο 2341020450.
Σημείωση: Οι θέσεις είναι περιορισμένες και η συμμετοχή είναι δωρεάν για μέλη και μη του γυμναστηρίου».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα