Αθλητισμός

Νέο πρόγραμμα άσκησης παρουσίασε το γυμναστήριο «Kinesis-Gym»

Ένα νέο πρόγραμμα άσκησης-άθλησης παρουσίασε το Σάββατο 9.7.16 στην πλατεία Ειρήνης το γυμναστήριο «Kinesis-Gym» του Κιλκίς.

Στο σχετικό ενημερωτικό δελτίο αναφέρονται τα εξής:
«Φέτος αποφασίσαμε να δοκιμάσουμε ότι πιο νέο και ιδιαίτερο για τα δεδομένα της πόλης μας ,προβάλλοντας την μεγάλη σημασία που έχει η άσκηση για την ζωή όλων. Ελπίζοντας να γίνει θεσμός στα επόμενα χρόνια.
Σε συνεργασία με την κορυφαία παγκοσμίως εταιρεία προηχογραφημένων προγραμμάτων «Λε Μιλ» παρέχουμε υψηλότατου επιπέδου υπηρεσίες. Με χαρά και γεμάτοι ενθουσιασμό το Σάββατο 9.7.16 παρουσιάσαμε στην πλατεία Ειρήνης παρουσιάσαμε ένα δείγμα από την δουλειά μας .

Η βραδιά ξεκίνησε με το ομαδικό πρόγραμμα «Bodypump», το οποίο έρχεται πρώτο στις προτιμήσεις των πελατών μας .Πρόκειται για την αυθεντική τάξη με βάρη που βελτιώνει την δύναμη ,τονώνει το σώμα και μας ωθεί στα όρια κάθε φορά. Η παρουσίαση έγινε από τις πλέον έμπειρες γυμνάστριες Ειρήνη Δημητριάδου και Φιλιώ Ορμανίδου.
Ακολούθησε RPM ,το ομαδικό μάθημα ποδηλασίας σε εσωτερικό χώρο που βελτιώνει την φυσική κατάσταση και γίνεται με την χρήση ενός ειδικά σχεδιασμένου στατικού ποδηλάτου .Η παρουσίαση έγινε από τον επίσημο εκπαιδευτή Παναγιώτη Μαυρογενίδη.

Ευχαριστούμε τα μέλη του γυμναστηρίου που σε κάθε νέα προσπάθεια ,μας στηρίζουν και μας δίνουν κίνητρα να γινόμαστε καλύτεροι. Η θέληση και η αγάπη σας για την γυμναστική μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε ,γιατί χωρίς εσάς δεν θα είχαμε καταφέρει τόσα.
Ευχαριστούμε όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους και μας ενθάρρυναν με το χειροκρότημα τους .Σας υποσχόμαστε ότι δεν τελειώνουμε εδώ ,θα ακολουθήσουν πολλές εκδηλώσεις με σκοπό να προάγουν σώμα και πνεύμα .Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στον δήμο Κιλκίς, τον δήμαρχο Δημήτρη Σισμανίδη και τον αντιδήμαρχο πολιτισμού Τσαντάκη Δημήτρη.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα