Γενικά

Το νέο εφορευτικό συμβούλιο της δημόσιας βιβλιοθήκης Κιλκίς

Ορίστηκε από το υπουργείο παιδείας, έρευνας και θρησκευμάτων το νέο εφορευτικό συμβούλιο της δημόσιας κεντρικής βιβλιοθήκης Κιλκίς, του οποίου η θητεία είναι τριετής. Το συμβούλιο αποτελείται από τα παρακάτω τακτικά μέλη: Μιχαήλ Βιδιαδάκης, πρόεδρος, Χαρίκλεια Καραμπίδου, αντιπρόεδρος, Μαρία Παπαδοπούλου, μέλος, Όλγα Καλπακίδου, μέλος και Σοφία Μιχαηλίδου, μέλος. Αναπληρωτές είναι οι Θεόφιλος Γουλτίδης, Γεώργιος Ξενέλης, Μάρθα Αραβίδου, Ελένη Αναστασιάδου και Αθηνά Παράκη.

Αλλαγές στο ωράριο λειτουργίας της δημόσιας βιβλιοθήκης Κιλκίς
Το χειμερινό ωράριο εξυπηρέτησης του κοινού στην δημόσια κεντρική βιβλιοθήκη Κιλκίς διαμορφώθηκε από την Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015 ως εξής:
Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή από τις 8:00 έως τις 15:15, Τετάρτη από τις 11:00 έως τις 19:00.

Επίσης συνεχίζονται οι προεγγραφές για τις χριστουγεννιάτικες δραστηριότητες της βιβλιοθήκης στη «Χριστουγεννιάτικη βιβλιοπαραμυθοχώρα» με ανάγνωση αγαπημένων παραμυθιών, κατασκευές, ζωγραφική, χριστουγεννιάτικα τραγούδια και κάλαντα.

Το υπολειπόμενο πρόγραμμα έχει ως εξής:

Τρίτη 15.12.15, 4:30-5:30 το απόγευμα
«Γουτού-Γουπατού»
Διαβάζουμε το κλασικό διήγημα του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη που παραμένει πιο επίκαιρο από ποτέ και ράβουμε πάνινα στολιδάκια για το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Απαραίτητα μουλινέδες κεντήματος, βελόνα και χρωματιστά κουμπιά.
Με τις Σοφία Μιχαηλίδου και Μάρθα Αραβίδου
Για παιδιά δ’, ε’ & στ’ τάξης δημοτικού. Με προεγγραφή

Τρίτη 15.12.15, 6:00-7:00 το απόγευμα
Τι είναι τελικά τα Χριστούγεννα;!
Τρία γατάκια μας βοηθάνε να θυμηθούμε το πραγματικό νόημα των Χριστουγέννων! Διαβάζουμε το παραμύθι «Πού πήγαν τα Χριστούγεννα» του Βαγγέλη Ηλιόπουλου και φτιάχνουμε διαφορετικές χριστουγεννιάτικες κάρτες!
Με τη Καλλιόπη Μητσακάκη
Για παιδιά γ’ & δ’ τάξης δημοτικού. Με προεγγραφή

Τετάρτη 16.12.15, 4:00-5:00 το απόγευμα
Τα πρώτα Χριστούγεννα!!!
Η ιστορία της γέννησης του Χριστούλη για τους μικρούς μας φίλους! Διαβάζουμε το παραμύθι «Τα πρώτα Χριστούγεννα» και φτιάχνουμε αστεράκια, στολιδάκια!
Για παιδιά στα μεγάλα νήπια & α’ τάξης δημοτικού. Με προεγγραφή

Τετάρτη 16.12.15, 5:30-6:30 το απόγευμα
Ζητούνται επειγόντως βοηθοί!!!
Τι συμβαίνει όταν οι τάρανδοι του Άη-Βασίλη αρρωστήσουν ανήμερα της Πρωτοχρονιάς; Διαβάζουμε το παραμύθι της Λόρα Ρέιντερ «Ο Άη- Βασίλης και η μαγική συνταγή» και κατασκευάζουμε όμορφα ταρανδάκια!
Με τη Ελένη Ζαφειριάδου
Για παιδιά α’ & β’ τάξης δημοτικού. Με προεγγραφή

Περισσότερα
Δείτε ακόμα