Αθλητισμός

«Περιπετειώδης» νίκη του Εθνικού με 3-2 επί της Ελευθερούπολης

Πολλές οι διακυμάνσεις στην απόδοση, πολλές και στο αποτέλεσμα!
Ετσι, ύστερα από ….«περιπετειώδη» αγώνα ο Εθνικός Ν.Αγιονερίου νίκησε με 3-2 τον Ορφέα Ελευθερούπολης και πήρε «βαθειά» βαθμολογική «ανάσα».
Οι φιλοξενούμενοι αν και δέχθηκαν πρώτοι τέρμα προέβαλαν σφοδρή αντίσταση και πήγαν στα αποδυτήρια γιά το ημιχρόνιο προηγούμενοι με 2-1, αφού εκμεταλλεύθηκαν τις οφειλόμενες στο άγχος της βαθμολογικής θέσης αυξομειώσεις απόδοσης των γηπεδούχων.
Η ομάδα του Νέου Αγιονερίου προ του φάσματος μιάς νέας οδυνηρής απώλειας «ανέβασε ταχύτητα» στην επανάληψη, οπότε και αγωνίσθηκε με πάθος και αποφασιστικότητα γιά την ανατροπή την οποία και πέτυχε εκμεταλλευθείσα το αριθμητικό μειονέκτημα το οποίο προκάλεσε στην αντίστοιχη της Ελευθερούπολης η αποβολή τριών παικτών της (55’ Χαραλαμπίδης με κατ’ ευθείαν κόκκινη, 60’ Ευθυμιάδης με δεύτερη κίτρινη, 70’ Καραβελίδης, δεύτερη κίτρινη), και τον επακόλουθο εκνευρισμό στις τάξεις της.
Στα τελευταία 15’ συν τις καθυστερήσεις οι δύο ομάδες έπαιξαν εντελώς «ανοικτά» χάνοντας ευκαιρίες η μεν γηπεδούχος γιά το 4 ή 5-2 η δε φιλοξενούμενη γιά την ισοφάριση.
Η σειρά των τερμάτων:
10’ Μιλκούδης 1-0
11’ Ευθυμιάδης 1-1
44’ Φιλιππίδης, φάουλ 1-2
62’ Γραικός 2-2
71’ Γραικός 3-2
Το κέρδος γιά τον Εθνικό υπήρξε τριπλό: Νίκη, άνοδος κατά δύο θέσεις, απομάκρυνση από τις τελευταίες.
Η σύνθεση:
Καλογεράκης, Μιλκούδης, Μποτζίδης (55’ Χαιρόπουλος), Μπεχλιβάνης, Αποστολάς, Καρασίμος, Γραικός, Ζενέλ (46’ Σπάσιτς), Παλιάτσος, Μήτσικας, Σοϊλεμεζίδης (46’ Χασάνογλου).
-Η επομένη ημέρα:
Κυριακή 1.112.13, 15.00, ΠΟ Νέων Μουδανιών-Εθνικός Νέου Αγιονερίου

Περισσότερα
Δείτε ακόμα