Γενικά

Νεκρός κυνηγός σε κυνήγι μπεκάτσας στην περιοχή του Ελληνικού

Τραγικό θάνατο βρήκε το μεσημέρι της Παρασκευής 4.11.16, ο 66χρονος δικηγόρος Αθανάσιος Ζήσης παλαιός πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης που κυνηγούσε μονάχος του μπεκάτσες στο Ελληνικό στους πρόποδες των Κρουσίων.

Ο άτυχος κυνηγός, βρίσκονταν χωρίς παρέα και μόνο με το σκυλί του για κυνήγι μπεκάτσας στην περιοχή των Κρουσίων, ανάμεσα στα χωριά Επτάλοφος – Ελληνικό.

Για άγνωστο λόγο ο κυνηγός τραυματίστηκε σοβαρά από το ίδιο του το όπλο, στην γάμπα του ποδιού με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή του.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άτυχος κυνηγός πρόλαβε να τηλεφωνήσει στον συνκυνηγό του Γαβριήλ Νιάνιο γνωστό κυνόφιλο και εκτροφέα ο οποίος δεν είχε πάει μαζί του για κυνήγι. Του είπε με βαριά φωνή το σημείο που βρισκόταν ολομόναχος και βαριά τραυματισμένος.

Ο κ Νιάνιος τηλεφώνησε άμεσα σε Αστυνομία, ΕΚΑΒ και Πυροσβεστική και οδηγώντας ξέφρενα έφτασε πρώτος κοντά στον τραυματία καθοδηγώντας ταυτόχρονα τους διασώστες γα το ακριβες σημείο που βρισκόταν ο τραυματισμένος κυνηγός.

Δυστυχώς όμως η κινητοποίηση αποδείχτηκε μάταιη αφού η αιμορραγία ήταν ακατάσχετη και το τέλος προδιαγεγραμμένο. Στο νοσοκομείο του Κιλκίς που μεταφέρθηκε απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του από ακατάσχετη αιμορραγία.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα