Αθλητισμός

Νέες προσθήκες στην χειροσφαιρική ομάδα του Αλέξανδρου Αξιούπολης

Την ένταξη τριών «ετοιμοπόλεμων» παικτών στην δύναμη της χειροσφαιρικής ομάδας του γνωστοποίησε ο Αλέξανδρος Αξιούπολης, με την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Είμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τις προσθήκες τριών νέων παικτών στην ομάδα μας, του 19χρονου Γιώργου Τζιάκη, του επίσης 19χρονου Μάνου Ξεκουκουλωτάκη και του 29χρονου Ιωακείμ Μεϊμαρίδη.

Ο Γιώργος είναι γεννημένος το 2004, με ανάστημα 1,92 μ. και αγωνίζεται ως περιφερειακός . Προέρχεται από την ΧΑΝ Θεσσαλονίκης, ενώ τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στον Φοίβο Συκεών Θεσσαλονίκης, λαμβάνοντας μέρος και σε όλες τις τελικές φάσεις πανελληνίων πρωταθλημάτων ηλικιακών κατηγοριών.

Ο Μάνος είναι και αυτός γεννημένος το 2004, με ανάστημα 1,89 μ., και αγωνίζεται επίσης ως περιφερειακός. Προέρχεται από την ομάδα της γενέτειρας του, τον Ιδομενέα Γαλατά Χανίων , από τον οποίο μετενεγράφη στον Άρη Νικαίας Πειραιώς, γιά να καταλήξει σήμερα στην ομάδα μας.

Ο Μάκης είναι γεννημένος το 1994, με ανάστημα 1,83 μ., και αγωνίζεται και στις δύο θέσεις ακραίων (εξτρέμ). Είναι γέννημα θρέμα του Αρη Θεσσαλονίκης.

Καλώς ήλθατε Γιώργο, Μάνο και Μάκη. Σας ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες.

Ευχαριστούμε θερμά την ΧΑΝΘ, τον Φοίβο Συκεών, τον Άρη Νικαίας και τον Άρη Θεσσαλονίκης γιά την παραχώρηση των παικτών.

Η ομάδα μας συνεχίζει πιστή στο πλάνο της ενισχύοντας το με νεαρούς κατά βάσιν ταλαντούχους αθλητές, προσθέτοντας, όμως, και την απολύτως απαραίτητη πείρα».

 

 

 

 

Περισσότερα
Δείτε ακόμα