Κιλκισιώτικες κουβεντούλες

Όλο και οξύτερο το πρόβλημα

Το ενδιαφέρον του δημοσίου καναλιού της ΕΤ3 και όχι μόνον έχει προκαλέσει από το πρωί της Δευτέρας 30.9.19 το κέντρο φιλοξενίας της Νέας Καβάλας προφανώς μετά από όσα συνέβησαν με τις ταραχές και την απώλεια ζωής στο κέντρο της Μόριας Λέσβου από παράτυπους μετανάστες οι οποίο διαμένουν σε αυτό.

Ένα κέντρο Ν. Καβάλας που ως γνωστόν φιλοξενεί κοντά στις δυο χιλιάδες ανάλογους ανθρώπους από δεκάδες χώρες οι οποίοι εκτός των άλλων έχουν να αντιμετωπίσουν και τα καταγεγραμμένα προβλήματα έλλειψης νερού, για τα οποία, όπως ανέφερε στην δήλωση του ο μπροστά από την κάμερα δήμαρχος Παιονίας Κωνσταντίνος Σιωνίδης έχει ενημερώσει τους αρμόδιους κυβερνητικούς παράγοντες.

Όπως βεβαίως και το πως θα μπορούσε να αντιμετωπιστεί μειώνοντας τις πιθανότητες να έχουμε ενδεχόμενο περιστατικό εξέργερσης απο τους διαμένοντες στο κέντρο, καθώς, παρά τις διαβεβαιώσεις για προσωρινή φιλοξενία (22 ημερών) των χιλίων εξ’ αυτών, αυτοί εξακολουθούν να παραμένουν στο κέντρο καθώς η πληροφορία για δημιουργία τριών κέντρων σε διάφορα σημεία της Κεντρικής Μακεδονίας, και κυρίως η λειτουργία, δεν έχει επιβεβαιωθεί έως σήμερα.

Περισσότερα

Φωτοσχόλιο

Από την επίσκεψη του Στέφανου Κασσελάκη στο εκλογικό κέντρο της ΔΕΕΠ της ΝΔ στο Κιλκίς

Δείτε ακόμα