Πολιτική

Νέα εποχή γιά την ΝΟΔΕ/ΝΔ στην πρώτη συνεδριασή της με πρόεδρο τον Κ.Βιολιτζή

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 9.5.16 σε αίθουσα του ξενοδοχείου «Κρηστωνία» του Κιλκίς η συνεδρίαση της νομαρχιακής διοικούσας επιτροπής Κιλκίς της ΝΔ.

Μία συνεδρίαση ουσιαστικώς πανηγυρικού χαρακτήρα, καθώς επρόκειτο γιά την πρώτη του τοπικού κομματικού οργάνου υπό την νέα ηγεσία του προέδρου του Κωνσταντίνου Βιολιτζή και την νέα σύνθεσή του, και στην οποία είχαν προσκληθεί και παρέστησαν τα μέλη των δύο δημοτικών οργανώσεων Κιλκίς και Παιονίας και οι πρώην πρόεδροι της ΝΟΔΕ Ξενοφών Στεργιάδης, Ιωάννης Τσογγίδης, Πρόδρομος Πεντζερετζής, Δημήτρης Ιωακειμίδης και ο απελθών Τριαντάφυλλος Πέτρογλου.

Ο τελευταίος προχώρησε στον απολογισμό της θητείας του αναφερόμενος στις διαδοχικές εκλογικές αναμετρήσεις, που διενεργήθηκαν κατά την διάρκειά της αποδίδοντας των αναλογιών, γιά το κόμμα της ΝΔ αποτελέσματα, αλλά και την ολιγωρία του στο θέμα της μετεγκατάστασης των γραφείων της ΝΟΔΕ Κιλκίς σε χώρο χρηστικότερο από τον μέχρι προ τινος.

Από την πλευρά του ο νέος πρόεδρος της ΝΟΔΕ Κιλκίς Κωνσταντίνος Βιολιτζής κατά την διάρκεια της ομιλίας του, αφού πρώτα παρουσίασε την νέα σύνθεση της ΝΟΔΕ και τους τομείς ευθύνης των, στην συνέχεια προχώρησε στην ανακοίνωση των τριών «αξόνων», επί των οποίων προτίθεται να κινηθεί η λειτουργία της κομματικής οργάνωσης κατά την διάρκεια της θητείας του.

Αμέσως μετά αναφέρθηκε στο πολιτικό στίγμα, πάνω στην βάση του οποίου θα κινηθεί το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην παρούσα Βουλή, δίνοντας έμφαση στους πέντε «άξονες» όπως αυτές έχουν τεθεί εσχάτως και από πλευράς του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη, δίδοντας ιδιαίτερη έμφαση στο κομμάτι που αφορά στην αριστεία και την εμπέδωση των αξιών, που είναι ζήτημα παιδείας.

Κατά την διάρκεια της συνεδρίασης μίλησε, μεταξύ άλλων, και ο δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Σισμανίδης που είναι μέλος της ΝΟΔΕ, κάνοντας λόγο γιά την ανάγκη πολιτικής αναβάθμισης του ρόλου των ΝΟΔΕ και της άποψης της σε σχέση με το αθηναϊκό κέντρο.

 

 

Περισσότερα

Τριαντάφυλλος Ναλμπάντης: “Κύριε Γκουντενούδη η ανεπάρκεια της διοίκησης σας είναι αποδεδειγμένη και καταχωρημένη στην συνείδηση των πολιτών

Αυτό δεν αλλάζει με την παραπληροφόρηση που επιχειρείτε συνέχεια. Στις 1 Σεπτεμβρίου του 2019 εσείς σαν πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ παραδώσατε […]

Βασίλης Ρόκος: SOS των αστυνομικών για την μεταστέγαση του ΤΣΦ Παιονίας στον σιδηροδρομικό σταθμό Ειδομένης

Με αντιπροσώπους της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Κιλκίς συναντήθηκε ο ανεξάρτητος υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Βασίλης Ρόκος, μετά το σοβαρό ζήτημα […]

Δείτε ακόμα