Γενικά

Νέα δωρεά υγειονομικού υλικού από το δήμο Κιλκίς στο νοσοκομείο Κιλκίς και Κέντρα Υγείας Κιλκίς και Δροσάτου

Με νέα δωρεά υγειονομικού υλικού ενίσχυσε τις δημόσιες δομές υγείας ο δήμος Κιλκίς.

Μεγάλες ποσότητες με προστατευτικές μάσκες, αντισηπτικά, απολυμαντικά επιφανειών, γάντια μιας χρήσης, οξύμετρα, θερμόμετρα και πιεσόμετρα, παραδόθηκαν χθες και σήμερα στο Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς και στα Κέντρα Υγείας Κιλκίς και Δροσάτου από αντιπροσωπείες του δήμου, τις οποίες συγκρότησαν ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Κιλκίς Παύλος Θωμαΐδης και οι αντιδήμαρχοι Δημήτρης Θεοδωρίδης, Γιώργος Μπαλάσκας, Θεμιστοκλής Κοσμίδης, Κώστας Πουντζουκίδης και Βλάσιος Κουρτίδης.

Η υγειονομική υποστήριξη των τοπικών δομών υγείας αποτελεί σταθερή επιδίωξη του Δήμου Κιλκίς για τη διευκόλυνση του δύσκολου έργου των υγειονομικών και των εργαζομένων σ΄ αυτές.

Αναγνωρίζουμε την ισχυρή πίεση που δέχονται καθημερινά από την πανδημία της Covid – 19 και τις μεταλλάξεις της και αποδίδουμε στους συμπολίτες μας τα κατάλληλα μέσα βοήθειας και υγειονομικής προστασίας ήταν το μήνυμα του δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη που μετέφεραν τόσο στον διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς όσο και στα στελέχη των μονάδων υγείας σε Κιλκίς και Δροσάτο τα μέλη της δημοτικής αντιπροσωπείας.

Με τη σειρά τους ο διοικητής Γιάννης Ανδρίτσος και οι υπηρεσιακοί παράγοντες της πρωτοβάθμιας φροντίδας Υγείας ευχαρίστησαν τον δήμο Κιλκίς για τη δωρεά και τη θετική ανταπόκρισή του σε ότι του έχει ζητηθεί.

Το υγειονομικό υλικό,συνολικής αξίας 50.432 ευρώ,θα διατεθεί επίσης σε σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και στο Νομικό Πρόσωπο των Παιδικών – Βρεφονηπιακών Σταθμών του δήμου.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Ο Βλάσιος Γ. Σκορδέλης

Γεννήθηκε στην Στενήμαχο Ανατολικής Ρωμυλίας (Βόρεια Θράκη) το έτος 1830 και πέθανε στην Αθήνα το 1898. Μετά την αποφοίτησή του […]

Γ.Φλωρίδης: Επανέρχεται το αυτεπάγγελτο στη δίωξη στελεχών σε τράπεζες, ΝΠΔΔ και Δημόσιο

Την επαναφορά του αυτεπάγγελτου στη δίωξη των τραπεζικών στελεχών, των στελεχών των Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου και του Δημοσίου εξήγγειλε ο υπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Φλωρίδης. Η διάταξη, […]