Αγροτικά

Συγκροτήθηκε η νέα διοίκηση του Α.Σ. Παιονίας

«Η εκλογή του νέου διοικητικού συμβουλίου συνιστά το πρώτο «βήμα», μετά την «επανεκκίνηση» του αγροτικού συνεταιρισμού Παιονίας, στον «δρόμο» της προώθησης όλων των υποθέσεων και θεμάτων του επ’ αγαθώ του συνόλου των παραγωγών της περιοχής».

Με την ανωτέρω δήλωση του προέδρου Παναγιώτη Μπαδάκη ξεκίνησε η νέα διοικητική περίοδος στον αγροτικό συνεταιρισμό (ΑΣ) Παιονίας μετά τις προς ολίγων ημερών διενεργηθείσες αρχαιρεσίες σ’ αυτόν.

Το νέο διοικητικό συμβούλιο συγκροτήθηκε σε σώμα, με ομοφωνία και χωρίς ιδιαίτερες επιφυλάξεις γιά το κάθε αξίωμα, με την ακόλουθη σύνθεση:

Πρόεδρος, Παναγιώτης Μπαδάκης.
Αντιπρόεδρος, Ιωάννης Πασιατάς.
Γενικός γραμματέας, Αλέξανδρος Νικολαϊδης.
Ταμίας, Νικόλαος Καραβαλάκης
Μέλη, Δωρόθεος Αβραμίδης, Βασίλειος Σίγκου.

Η πρώτη απόφαση του συμβουλίου, αμέσως μετά την συγκρότησή του αφορά σε εκστρατεία ενημέρωσης των παραγωγών, με συγκεντρώσεις σε όλους τους οικισμούς, με αντικείμενο την διαδικασία γιά τις δηλώσεις ΟΣΔΕ.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Σωματείο εργαζομένων νοσοκομείου Κιλκίς: «Εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με τρεις θανάτους»

Το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου εργαζομένων του γενικού νοσοκομείου Κιλκίς καταγγέλλει εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με […]