Πολιτική

«Τριβές» στα τοπικά όργανα της με εμφανή δυσαρέσκεια στελεχών

Χωρίς την παρουσία του βουλευτή Κιλκίς Γεωργίου Γεωργαντά διεξήχθη την Δευτέρα 26.9.16 η προγραμματισμένη συνεδρίαση της νομαρχιακής διοικούσας επιτροπής Κιλκίς της ΝΔ, η πρώτη στις νέες εγκαταστάσεις της στον νομό.

Ο λόγος, γιά τον οποίο αποχώρησε λίγο πριν την έναρξη της έγκειται στο γεγονός, ότι σε αυτήν παρευρέθησαν τοπικά στελέχη της ΝΔ, που δεν αποτελούν μέλη της ΝΟΔΕ και δεν είχαν κατά το γράμμα του νόμου το δικαίωμα να παρευρεθούν στην σχετική διαδικασία.

Και μπορεί κατά τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Κώστα Βιολιτζή η «χαλαρή» εν προκειμένω στάση του σε ό,τι αφορά στην τήρηση του κανονισμού να μην εμπεριείχε κάποια σκοπιμότητα, όμως, απ’ ό,τι διεφάνη ο κ. Γεωργαντάς υπήρξε θιασώτης μιάς πιο «σκληρής» και τυπικής γραμμής.

Κάτι το οποίο άλλωστε είχε πράξει και στο παρελθόν εξ όσων θυμόμαστε, όταν και πάλι είχε ζητήσει να μην παρευρεθεί σε συνεδρίαση της ΝΟΔΕ μη μέλος της.

Εξ όσων πληροφορούμεθα ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ είναι προβληματισμένος γιά το ποιά στάση θα πρέπει αν τηρήσει εφεξής, καθώς και ως «τυπολάτρης» δεν επιθυμεί να χαρακτηρισθεί ότι κρατεί «στεγανά» στις συνεδριάσεις της ΝΟΔΕ ενώ από την άλλη δεν θέλει να θεωρηθεί ότι λειτουργεί διακριτικώς υπέρ κάποιων στελεχών.

Υποψιαζόμαστε, ότι στην επόμενη συνεδρίαση της ΝΟΔΕ θα μας έχουν λυθεί όλες οι απορίες.

Παραιτήσεις επτά μελών της ΔΗΜ.Τ.Ο.Παιονίας

Την δυσαρέσκειά του γιά τον τρόπο λειτουργίας του προέδρου της δημοτικής οργάνωσης Παιονίας της Νέας ΔημοκρατίαςΑστερίου Τάτση εξέφρασαν διά παραιτήσεώς των τα επτά από τα εννέα μέλη της διοίκησης του εν λόγω κομματικού οργάνου, μεταξύ των οποιων και ο υποψήφιος για την προεδρεία της ΔΗΜ.Τ.Ο. Δημήτρης Σκαντζούρης.

Και απ’ ό,τι πληροφορούμεθα τα αρμόδια κομματικά όργανα θα προχωρήσουν στην πλήρηση του κενού που δημιουργηθηκε διά του ορισμού νέων μελών, καθώς στην προκειμένη περίπτωση δεν υπάρχουν εκλεγμένα αναπληρωματικά μέλη.

Τα συμβαίνονται στην ΔΗΜ.Τ.Ο. Παιονίας επιβεβαιώνουν «το χρονικό ενός προαναγγελθέντος θανάτου», καθώς εξ αρχής υπήρχε «δυσαρμονία» μεταξύ του εκλεγμένου προέδρου από την Γουμένισσα με την «υποστηρΊξη» της δημοτικής παράταξης Σιωνίδη και την πλειοψηφία των μελών του διοικητικού συμβουλίου που προέρχονται από το Πολύκαστρο και στηρίχθηκαν από την σημερινή, υπό τον Γκουντενούδη, δημοτική παράταξη της πλειοψηφίας.

Γεγονός που αποτελεί και δείγμα γραφής γιά όσους εντόνως αμφισβητούν την επιλογή δημάρχου και δημοτικών συμβούλων από ξεχωριστές λίστες στις επόμενες δημοτικές εκλογές όπως φημολογείται ότι πιθανώς να διεξαχθούν.

Περισσότερα

Στην Κύπρο ο Γ.Γεωργαντάς ως εκπρόσωπος της Βουλής στις εκδηλώσεις της μαύρης επετείου εισβολής του Αττίλα

Στην Κύπρο, όπου εκπροσώπησε τη Βουλή ως επικεφαλής της ελληνικής κοινοβουλευτικής αντιπροσωπείας βρέθηκε ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής Κιλκίς […]

Δείτε ακόμα

Την ανάκληση της ΚΥΑ που υποχρεώνει τις επιχειρήσεις να επιστρέψουν στους παρόχους ενέργειας τις επιδοτήσεις ζητά το Επιμελητήριο Κιλκίς

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κιλκίς Χρήστος Χατζημλάδης απέστειλε επιστολή διαμαρτυρίας προς τον υπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Κωστή Χατζηδάκη, τον […]