Οικονομία

Νέα διεθνής βράβευση για το κεφίρ με Stevia και φρούτα της Φάρμας Κουκάκη

Ένας ακόμη “κρίκος” προστέθηκε στην “αλυσίδα εγχώριων και διεθνών διακρίσεων της “Φάρμας Κουκάκη” για την ποιότητα των προϊόντων της.

Αυτήν την φορά σειρά είχε το κεφίρ με στέβια και φρούτα της κιλκισιώτικης γαλακτοβιομηχανίας που βραβεύθηκε στην παγκόσμια έκθεση τροφίμων και ποτών “Sial 2018” που λειτούργησε απο την Κυριακή 21 έως και την Πέμπτη 25.10.18 στο παρίσι με την συμμετοχή 7.020 εταιριών απο 109 χώρες και προσέλευση άνω των 160.000 επισκεπτών.

Η Φάρμα Κουκάκη συμμετείχε και φέτος στην παγκόσμια έκθεση τροφίμων και ποτών Sial 2018 που διεξήχθη στο Παρίσι στις 21 – 25 Οκτωβρίου. Στην έκθεση έλαβαν μέρος 7.020 εταιρίες από 109 χώρες ενώ οι επισκέπτες ξεπέρασαν τις 160.000.

Η Ελληνική γαλακτοβιομηχανία από το Κιλκίς έκλεψε και φέτος τις εντυπώσεις αποσπώντας τα θετικότερα σχόλια για το καλαίσθητο περίπτερο, την πλήρη γκάμα προϊόντων εξαγωγών και την άψογη οργάνωση και εξυπηρέτηση. Πολυάριθμοι εμπορικοί αντιπρόσωποι, καταστηματάρχες και στελέχη έμειναν ενθουσιασμένοι από την κορυφαία ποιότητα των αγνών γαλακτοκομικών που δοκίμασαν, όπως στραγγιστό γιαούρτι, ρυζόγαλο, κρέμες, κεφίρ.

Στα πλαίσια της έκθεσης το Κεφίρ με Stevia και συνδυασμό κόκκινων φρούτων της Φάρμα Κουκάκη σημείωσε ακόμα μία διεθνή επιτυχία λαμβάνοντας βραβείο καινοτομίας στον διαγωνισμό Sial Innovation 2018.

Το ίδιο προϊόν είχε λάβει την Ανώτατη Διάκριση τον Ιούνιο του 2018 από το κορυφαίο ινστιτούτο γεύσης & ποιότητας (iTQi) όπου βραβεύτηκε με 3 χρυσά αστέρια, επιτυγχάνοντας γενική βαθμολογία άνω του 90% – Exceptional Taste.

Η πρώτη διάκριση είχε έρθει τον Οκτώβριο του 2017, λίγο μετά το λανσάρισμα, όταν το προϊόν έλαβε βραβείο καινοτομίας στην μεγαλύτερη παγκοσμίως έκθεση τροφίμων Anuga στην Κολωνία συμμετέχοντας στο Anuga Taste Innovation Show ως ένα από τα πιο καινοτόμα Ευρωπαϊκά νέα προϊόντα.

Το Κεφίρ με Stevia και κόκκινα φρούτα δημιουργήθηκε για τους καταναλωτές που θέλουν να συνδυάσουν την υγιεινή διατροφή με την απόλαυση. Είναι προβιοτικό προϊόν με σημαντικά οφέλη για τον οργανισμό όπως ενίσχυση της πέψης και τόνωση του ανοσοποιητικού ενώ αποτελεί πηγή πρωτεϊνών & ασβεστίου. Το προϊόν δεν περιέχει ζάχαρη και η υπέροχη γεύση του οφείλεται στον συνδυασμό φρούτων όπως φράουλα, βύσσινο, βατόμουρο και σταφίδα.

Η Φάρμα Κουκάκη ανανέωσε το ραντεβού με συνεργάτες και δυνητικούς πελάτες για τις επόμενες διεθνείς εκθέσεις στις οποίες θα λάβει μέρος. Μέχρι τότε συνεχίζουμε πιστοί στο όραμα μας να καθιερωθούμε στην ελληνική αλλά και στις ξένες αγορές ως ο πιο ποιοτικός παραγωγός αγνών και απολαυστικών γαλακτοκομικών προϊόντων.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Ο κατάλληλος αριθμός

Η συνδυασμένη κρίση των τελευταίων χρόνων, επί δεκαετία οικονομική, επί τριετία υγειονομική και την τελευταία διετία ενεργειακή, επέτεινε τις συνέπειες […]