Αθλητισμός

Με νέα ατομική επίδοση το ξεκίνημα του Κυριάκου Ζώτου με 20,20μ.

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε η αγωνιστική δραστηριότητα του Κυριάκου Ζώτου γιά το 2019.

Ο Κιλκισιώτης πρωταθλητής του συλλόγου «Αλέξανδρος-Μακεδονία» Θεσσαλονίκης, όπως μετονομάσθηκε ο ΑΣΣ «Ηρακλής» πρώτευσε στην σφαιροβολία ημερίδας κλειστού στίβου με νέα ατομική επίδοση 20,20 μ., μία από τις καλύτερες όλων των εποχών από Ελληνες ρίπτες στον κλειστό στίβο.

Κατ’ αυτόν τον τρόπο έδειξε, ότι η προετοιμασία του εν όψει των αγωνιστικών υποχρεώσεών του γιά το 2019, βρίσκεται σε πολύ καλό «δρόμο».

Οι αγώνες διεξήχθησαν το Σάββατο 19.1.19 στο κλειστό προπονητήριο του δημοτικού αθλητικού κέντρου Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης, και ο άλλοτε πρωταθλητής του ΓΣ Μανδρών επικράτησε με χαρακτηριστική άνεση.

Φέτος, ο Κυριάκος Ζώτος αναμένεται εκτός απροόπτου να επιδιώξει πρωταγωνιστικό ρόλο και στα δύο αγωνίσματά του, δηλαδή τόσο στην σφαιροβολία όσο και στην δισκοβολία που είναι το κύριο αγώνισμά του.

Περισσότερα

Πνεύμα διεκδίκησης

Τα τελευταία χρόνια ακολουθούν ανοδική πορεία οι δείκτες απήχησης, συμμετοχής, διοργανωτικής επάρκειας και αγωνιστικής επιτυχίας όλοι οι αγώνες ορεινού δρόμου […]

Δείτε ακόμα

Γ.Φλωρίδης: Επανέρχεται το αυτεπάγγελτο στη δίωξη στελεχών σε τράπεζες, ΝΠΔΔ και Δημόσιο

Την επαναφορά του αυτεπάγγελτου στη δίωξη των τραπεζικών στελεχών, των στελεχών των Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου και του Δημοσίου εξήγγειλε ο υπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Φλωρίδης. Η διάταξη, […]