Κοινωνία

ΚΔΑΠ Kinesis for kids: CatWalk Project βιωματικό εκπαιδευτικό εργαστήρι ενδυματολογίας

Ένα εντυπωσιακό βιωματικό εργαστήρι για παιδιά 5 έως 12 ετών με την μοναδική στο είδος Natasa Ntortoglou από το ΚΔΑΠ Kinesis for kids.

«Είμαστε περήφανοι για αυτή την συνεργασία, το εργαστήρι αυτό γίνεται σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και έχει γίνει με τεράστια επιτυχία στην ΧΑΝΘ και σε πολλά άλλα αξιόλογα εκπαιδευτικά ιδρύματα. Εργαστήρια ενδυματολογίας CatWalk στο ΚΔΑΠ Kinesis for kids στο Κιλκίς.

Στόχος του εργαστηρίου είναι να δώσει στα παιδιά την ευκαιρία να βιώσουν τη χαρά της δημιουργίας, να εμπνευστούν, να δημιουργήσουν και να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση. Μέσα από μαθήματα ιστορίας της τέχνης, το ελεύθερο και γραμμικό σχέδιο, το σχέδιο μόδας, το εργαστήρι ενδυματολογίας της CatWalk μεταμορφώνει κάθε φορά τον χώρο διδασκαλίας σε ένα μικρό ατελιέ. Η ομάδα του Catwalk Project Natasa Ntortoglou αποτελείται από σκηνογράφους, θεατρολόγους και επαγγελματίες του χώρου της μόδας.

Για περισσότερες πληροφορίες: 23410 22220 ή 23410 22280, Εθνικής Αντιστάσεως 27 Κιλκίς. Δήλωσε τώρα τη συμμετοχή σου στο εργαστήρι Ενδυματολογίας στην παρακάτω φόρμα:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfXFriWlmORFGUIHIAGcK6JSOTohwnf-U4KiGfizLRpK5TITg/viewform.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα