Γενικά

Νέος πρόεδρος ο Τ.Ναλμπάντης στους αστυνομικούς υπαλλήλους

Διενεργήθηκαν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη των νέων διοικητικών οργάνων της ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων νομού Κιλκίς (ΕΑΣΥΝΚ).

Σ’ αυτές έλαβαν μέρος οι συνδυασμοί Ανεξάρτητη Συνδικαλιστική Πρωτοβουλία Ισχυρών Δραστηρίων Αστυνομικών (ΑΣΠΙΔΑ) και η Ενωτική Αστυνομική Συνδικαλιστική Κίνηση (ΕΑΣΥΝΚ). Ψήφισαν 462 στελέχη και μετρήθηκαν 455 έγκυρα ψηφοδέλτια και επτά άκυρα.

Υπερίσχυσε η ΑΣΠΙΔΑ με 231 ψήφους και πέντε έδρες έναντι 224 και τεσσάρων αντιστοίχως της ΕΑΣΥΝΚ.

Για το νέο διοικητικό συμβούλιο εξελέγησαν οι Τριαντάφυλλος Ναλμπάντης, Κωνσταντίνος Τοπάλης, Κωνσταντίνος Γαρδάνης, Χρήστος Καργιοτούδης και Γεώργιος Κετικίδης από την ΑΣΠΙΔΑ και Γεωργία Τσελέκη, Δημήτρης Ζώγας, Αλκιβιάδης Κηπουρίδης και Στεφανία Τασίνα.

Αντιπρόσωποι στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ) εξελέγησαν οι Πλούταρχος Ελευθεριάδης, Ειρήνη Πέτσου, Γεώργιος Δελητζάκης, Βασίλειος Αντωνίου και Αντώνιος Ζειμπεκέρης από την ΑΣΠΙΔΑ και Ιωάννης Μαυρόπουλος, Γεωργία Τσελέκη, Δημήτριος Ζώγας και Ηλίας Παπαγεωργίου από την ΕΑΣΥΝΚ.
Η νέα διοίκηση συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:

Πρόεδρος, Τριαντάφυλλος Ναλμπάντης
Α αντιπρόεδρος, Γεώργιος Κετικίδης
Β αντιπρόεδρος, Κωνσταντίνος Τοπάλης
Γενικός γραμματέας, Χρήστος Καργιοτούδης
Ταμίας, Κωνσταντίνος Γαρδάνης
Μέλη, Γεωργία Τσελέκη, Αλκιβιάδης Κηπουρίδης, Στεφανία Τασίνα, Δημήτριος Ζώγας.
Την εξελεγκτική επιτροπή συγκροτούν οι Φωτεινή Γκαγκαρίδου, ως πρόεδρος, Γεώργος Μασαλτζής και Παρασκευάς Μιχαλέλης ως μέλη.

Στο συμβούλιο μεταθέσεων ορίσθηκαν ο Τριαντάφυλλος Ναλμπάντης ως τακτικό μέλος και ο Εμμανουήλ Μπατζόλας ως αναπληρωματικό.

Περισσότερα

Σωματείο εργαζομένων νοσοκομείου Κιλκίς: «Εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με τρεις θανάτους»

Το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου εργαζομένων του γενικού νοσοκομείου Κιλκίς καταγγέλλει εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με […]

Δείτε ακόμα

ΚΑΒΑΛΑ 1934 – ΝΕΕΣ ΚΑΒΑΛΕΣ 2024… 90 ΧΡΟΝΙΑ

Συμπληρώνονται φέτος ενενήντα (90) χρόνια, από τη γεωργική αποκατάσταση διακοσίων οικογενειών ανέργων καπνεργατών Καβαλιωτών στο δήμο Παιονίας στη περιοχή Πολυκάστρου (Νέες Καβάλες), […]