Πολιτική

Ο Α.Ναλμπάντης δηλώνει « έτοιμος » γιά τον δήμο του Κιλκίς

Έτοιμος να «λάβει θέση» στον «βατήρα» της «εκκίνησης» του «δρόμου» γιά την δημαρχία Κιλκίς είναι ο γνωστός οδοντίατρος και πρώην δημοτικός σύμβουλος Κιλκίς Αντώνης Ναλμπάντης.
Ο κ. Ναλμπάντης γνωστοποίησε ανεπισήμως αυτήν την πρόθεσή του, και ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία της προετοιμασίας της επίσημης ανακοίνωσής της.
Στις σχετικές διαβουλεύσεις και διεργασίες πρωτοστατούν φίλοι και συνεργάτες του κ. Ναλμπάντη μεταξύ των οποίων και εν ενεργεία δημοτικοί σύμβουλοι.
Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, έχει ήδη διαμορφωθεί το πλαίσιο διακηρύξεων και αρχών του υπό συγκρότησιν συνδυσμού, και η διαδικασία βρίσκεται στην φάση της επεξεργασίας αυτών, ώστε εντός της τρεχούσης εβδομάδας να έχουν διατυπωθεί όλες οι θέσεις και να ληφθούν οι αποφάσεις τόσο γιά την τελική μορφή όσο και γιά την λειτουργία του συνδυασμού.
Αυτό θα «ανοίξει» αυτομάτως τον «δρόμο» γιά την επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητας του κ. Ναλμπάντη με την ημέρα και τον χώρο να τοποθετούνται περί τα τέλη της επομένης εβδομάδας.
Ο υποψήφιος δήμαρχος Κιλκίς έχει συμμετάσχει κατ’ επανάληψιν σε δημοτικές εκλογές, και την τετραετία 1990-1994 είχε διατελέσει δημοτικός σύμβουλος επί δημαρχίας Τάσου Αμανατίδη.
«Η επιλογή μου έχει να κάνει», δήλωσε στον «Μαχητή του Κιλκίς» ο κ. Ναλμπάντης, «με το διαχρονικό ενδιαφέρον μου γιά τα κοινά του τόπου, ιδίως δε τα δημοτικά, και σε ό,τι αφορά στους ειδικούς λόγους θα αναφερθώ μόλις ολοκληρωθούν οι διαβουλεύσεις και γίνει η παρουσίαση του συνδυασμού και του προγράμματός του».
Κύκλοι προσκείμενοι στον κ. Ναλμπάντη κάνουν λόγο γιά θετική απήχηση της γνωστοποίησης της πρόθεσής του να διεκδικήσει την δημαρχία Κιλκίς στην κοινή γνώμη κάτι που πιστεύουν ότι θα «μεταφρασθεί» και σε «ρεύμα» υπέρ αυτού, έχοντας να παρουσιάσει μία νέα πρόταση γιά τον δήμο του Κιλκίς.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα