Πολιτική

Απέσυρε το ενδιαφέρον του ο Α.Ναλμπάντης για το δήμο του Κιλκίς

Λίγες ημέρες μετά την γνωστοποίηση της υποψηφιότητας του ο Αντώνης Ναλμπάντης απέσυρε την υποψηφιότητά του γιά την δημαρχία Κιλκίς, επικαλούμενος την ανάγκη «ενιαίας εκπροσώπησης του κεντροδεξιού χώρου».
Σημειώνεται, ότι προς αυτήν την κατεύθυνση εκδηλώθηκε παρέμβαση της νομαρχιακής διοικούσας επιτροπής Κιλκίς της ΝΔ, την οποία ο κ. Ναλμπάντης επίσης επικαλείται στην προσεκτικά διατυπωμένη δήλωσή του, η οποία ωστόσο προσφέρει «έδαφος» σε ποικίλες υποθέσεις και εκτιμήσεις, αναφορικά με τις διεργασίες στον χώρο της ΝΔ εν όψει των δημοτικών εκλογών.
Ειδικότερα, ο κ. Ναλμπάντης αναφέρει στην δήλωσή του τα εξής:
«Μετά από ώριμη σκέψη, ανακοινώνω ότι σταματώ τις διεργασίες διερεύνησης δημιουργίας συνδυασμού για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του Μαΐου.
Στην απόφαση αυτή κατέληξα όχι από φοβικότητα να τεθώ στην κρίση των συμπολιτών μου (άλλωστε η έως τώρα πορεία μου αποδεικνύει το αντίθετο), αλλά από διάθεση συναίνεσης και ομόνοιας ώστε να εκπροσωπηθεί ο κεντροδεξιός χώρος από μία υποψηφιότητα και να μην κατακερματισθεί.
Καταλυτικό ρόλο στην απόφασή μου αυτή έπαιξαν οι φιλότιμες εκκλήσεις για ενότητα προς πάσα κατεύθυνσιν του προέδρου της ΝΟΔΕ Κιλκίς ΝΔ Τριαντάφυλλου Πέτρογλου.
Ήμουν, είμαι και θα είμαι παρών σε κάθε εκλογική αναμέτρηση όχι για να διχάσω αλλά για να υπηρετήσω τόσο τους συμπολίτες μου αλλά και την παράταξη την οποία τιμώ».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Εντελώς αναμενόμενο

Τον Γιώργο Γεωργαντά βράβευσε ο Κυνηγετικός Σύλλογος Κιλκίς την περασμένη Κυριακή κατά την διάρκεια του ετήσιου χορού του, στο  «Κτήμα των Ευχών». […]