Κιλκισιώτικες κουβεντούλες

Να βρεις μιμητές

Μία από τις ευχάριστες “νότες” της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου Κιλκίς της Δευτέρας 23.1.23 υπήρξε αναμφιβόλως η παρουσία πολυμελούς ομάδας προσκόπων που παρακολούθησε τις διαδικασίες της συνεδρίασης στο πλαίσιο εκπαιδευτικής δραστηριότητας του τοπικού προσκοπισμού.

Μιάς δραστηριότητας που σε σχέση με την προσέλευση σε συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου αξίζει να βρει μιμητές από όλο το φάσμα φορέων κοινωνικής δραστηριότητας αλλά και από τις δυο βαθμίδες της εκπαίδευσης στον τόπο μας.

Είναι από τους πλέον αξιόπιστους και αποτελεσματικούς τρόπους να έρχονται σε άμεση επαφή με τα κοινά και να προσεγγίζουν μέσω του δημοτικού συμβουλίου όλα τα θέματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία.

Άλλωστε δεν είναι μεγάλη η χρονική απόσταση από την στιγμή που θα αποτελέσουν οι ίδιοι οι σημερινοί νέοι το παρόν στα δρώμενα του τόπου.

Περισσότερα

Σε καλοκαιρινές διακοπές

Είχαμε γράψει στις 8 Ιουλίου γιά τη μη λειτουργία των φαναριών εδώ και δύο εβδομάδες στο κέντρο του Κιλκίς στην […]

Δείτε ακόμα

Σωματείο εργαζομένων νοσοκομείου Κιλκίς: «Εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με τρεις θανάτους»

Το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου εργαζομένων του γενικού νοσοκομείου Κιλκίς καταγγέλλει εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με […]