Αθλητισμός

Συνέχισε τις νίκες το Ν.Αγιονέρι 2-0 επί της Αλεξανδρούπολης

Την θέση του στην κατάταξη του πρωταθλήματος α’ ομίλου γ’ εθνικής κατηγορίας ενίσχυσε ακόμη περισσότερο ο Εθνικός Νέου Αγιονερίου μετά την νίκη του επί του ομωνύμου του της Αλεξανδρούπολης με 2-0.

Η νίκη αυτή υπήρξε απόρροια μιάς ακόμη αξιόλογης εμφάνισης της ομάδας του νομού Κιλκίς, που αφ’ ενός μεν επιβεβαίωσε την πολύ καλή αγωνιστική κατάστασή της, αφ’ ετέρου δε ενίσχυσε την αίσθηση, ότι αυτή μπορεί να κάνει έντονη μέχρι τέλους την παρουσία της στο πρωτάθλημα, διεκδικώντας μία τιμητική θέση και γνωρίζοντας την αγωνιστική καταξίωση σε όλη την Βόρειο Ελλάδα.

Ο Εθνικός, έχοντας προοδεύσει σημαντικά και στον νευραλγικό τομέα της ομοιογένειας, διατήρησε έναν σταθερά καλό ρυθμό σε όλη την διάρκεια του αγώνα και την εδαφική υπεροχή κατά το μεγαλύτερο διάστημά του, πιέζοντας στο κέντρο του γηπέδου και εκδηλώνοντας ποικιλοτρόπως τις επιθετικές προσπάθειές του , ενώ συγχρόνως η άμυνά του δεν άφηνε πολλά περιθώρια ολοκληρωμένης δράσης στον ομώνυμο φιλοξενούμενο.

Έτσι, παρά τον αξιοσημείωτο αριθμό χαμένων ευκαιριών με τους Πεχλιβάνη, Μήτσικα, Γκέρτσο και Καζανά, με αποκορύφωμα την δεύτερη μεγάλη ευκαιρία του Γκέρτσου στο 70’ (κεφαλιά από πολύ κοντά και σχεδόν προ κενής εστίας στην οριζόντια δοκό), κατάφερε να φτάσει με αρκετή άνεση στην τελική επικράτηση, με τέρματα των Πεχλιβάνη στο 19’ και Παπαδόπουλου στο 75’, στην… δεύτερη επαφή του με την μπάλλα μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο.

Ο αγώνας κύλησε σε αξιοσημείωτα επίπεδα ποιότητας και διατήρησε αμείωτο το ενδιαφέρον του σε όλη την διάρκειά του.
Σ’ αυτό συνέβαλε και ο φιλοξενούμενος Εθνικός, μία τεχνική ομάδα με αρκετά ποιοτικά στοιχεία, που έπαιξε με διάταξη και αγωνιστικό πνεύμα διεκδίκησης του θετικού αποτελέσματος, και όχι αποφυγής της ήττας.
Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο η νίκη του συγκροτήματος του Νέου Αγιονερίου αποκτά πρόσθετη αξία, ως απόρροια της δικής του καλύτερης «εικόνας» από την πολύ καλή του φιλοξενουμένου.

Η σύνθεση:
Καλογεράκης, Μουζούρας, Γκέληνος, Μιλκούδης, Ορφανός, Καρασίμος, Μήτσικας (73’ Παπαδόπουλος), Ε.Στεφανίδης, Γκέρτσος, Πεχλιβάνης (81’ Αλμπάνης), Δημητρακόπουλος (80’ Καζανάς).

Τα πλήρη αποτελέσματα
Βυζάντιο Κοκκινοχώματος-Άρης Θεσσαλονίκης 0-2
Αναγέννηση Γιαννιτσών-Απόλλων Αρναίας 2-1
Άρης Ακροποτάμου-Πανσερραϊκός 2-0
Δόξα Δράμας-Θύελλα Φιλώτα 1-1
Ηρακλής Αμπελοκήπων-Έβρος Σουφλίου 3-1
ΕΘΝΙΚΟΣ Ν.ΑΓΙΟΝΕΡΙΟΥ-Εθνικός Αλεξανδρούπολης 2-0
Καμπανιακός Χαλάστρας-Καβάλα 1-2
Καστοριά-Ορφέας Ελευθερούπολης 0-2

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ(8η αγωνιστική)[table]
Α/Α, ΟΜΑΔΕΣ, ΤΕΡΜΑΤΑ, ΒΑΘΜΟΙ,
1., Καβάλα, 11-3, 16,
2., Άρης Θεσσαλονίκης, 11-6, 16,
3., Πανσερραϊκός, 13-6, 15,
4., Έβρος Σουφλίου, 10-6, 13,
5., Ορφέας Ελευθερούπολης, 10-6, 13,
6., Δόξα Δράμας, 10-9, 13,
7., Καμπανιακός Χαλάστρας, 11-7, 12,
8., ΕΘΝΙΚΟΣ Ν.ΑΓΙΟΝΕΡΙΟΥ, 7-6, 12,
9. ,Ηρακλής Αμπελοκήπων ,7-6, 10,
10., Θύελλα Φιλώτα, 7-7, 10,
11., Εθνικός Αλεξανδρούπολης, 7-8, 9,
12., Βυζάντιο Κοκκινοχώματος, 6-8, 9,
13., Αναγέννηση Γιαννιτσών, 5-11, 8,
14., Άρης Ακροποτάμου, 7-14, 8,
15., Απόλλων Αρναίας, 6-13, 4,
16., Καστοριά, 2-14, 2,
[/table]

Η επομένη ημέρα (Κυριακή 7.12.14)
Άρης Θεσσαλονίκης-Απόλλων Αρναίας
Πανσερραϊκός-Βυζάντιο Κοκκινοχώματος
Θύελλα Φιλώτα-Αναγέννηση Γιαννιτσών
Έβρος Σουφλίου-Άρης Ακροποτάμου
Εθνικός Αλεξανδρούπολης-Δόξα Δράμας
Καβάλα-Ηρακλής Αμπελοκήπων
Ορφέας Ελευερούπολης-ΕΘΝΙΚΟΣ Ν.ΑΓΙΟΝΕΡΙΟΥ
Καστοριά-Καμπανιακός Χαλάστρας

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Σωματείο εργαζομένων νοσοκομείου Κιλκίς: «Εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με τρεις θανάτους»

Το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου εργαζομένων του γενικού νοσοκομείου Κιλκίς καταγγέλλει εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με […]