Γενικά

Μήνυμα του νέου διευθυντή δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης νομού Κιλκίς δρος Θ.Χριστοφορίδη

Επ’ ευκαιρία της αναλήψεως των καθηκόντων του, ο νέος διευθυντής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Κιλκίς δρ Θεόδωρος Χριστοφορίδης* απηύθυνε το ακόλουθο μήνυμα προς την σχολική κοινότητα:

«Επί τη αναλήψει των καθηκόντων μου ως διευθυνή δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του νομού Κιλκίς, επιθυμώ να καταθέσω την ιδιαίτερη ευθύνη, την οποία αισθάνομαι, προκειμένου να διακονήσω την θέση αυτή ως μία μεγάλη πρόκληση, που ανοίγεται μπροστά μου.

Η επιλογή μου από το υπουργείο Παιδείας ως «primus inter pares», «πρώτου μεταξύ ίσων», μεταξύ διαπρεπών συναδέλφων με διακεκριμένα προσόντα και ικανότητες περιποιεί γιά εμένα εξαιρετική τιμή.

Προσδοκώ συνέχιση του έργου των προκατόχων μου, με γνώμονα την εύρυθμη λειτουργία των σχολικών μονάδων του νομού μας, όπως και στην αρραγή συνεργασία της διεύθυνσής μας με τους διάφορους φορείς.

Όσον αφορά στους επιτυχόντες στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, θα ήθελα να συγχαρώ τόσο αυτούς όσο και τους οικείους τους, που τους υποστήριξαν στην προσπάθειά τους. Γιά τους υπόλοιπους η ζωή επιφυλάσσει πολλές ακόμη ευκαιρίες, προκειμένου να επιζητήσουν το μέλλον τους.

Θα ήθελα, ξεκινώντας από τους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς, τους γονείς και συλλήβδην την σχολική κοινότητα να τους ευχηθώ γιά την νέα σχολική χρονιά να είναι υγιείς και να διαφυλάξουν στο μέγιστο βαθμό την ανοσία όλων, να τηρούν τα μέτρα υγιεινής, να υπομείνουν την χρήση της μάσκας, την συχνή χρήση των αντισηπτικών και να διατηρούν τις μεταξύ τους αποστάσεις.

Να είναι αισιόδοξοι και να παραμείνουν απαιτητικοί στην κατάκτηση της γνώσης και μακρόθυμοι εμπρός στο τόσο σπουδαίο και σημαντικό έργο, που έχουν να επιτελέσουν.

Σε πνεύμα συνεργατικότητας, λοιπόν, με αρετή και σθένος σας εύχομαι καλή αρχή».

*Φυσικός – Τεχνικός δικτύων Η/Υ

Περισσότερα
Δείτε ακόμα