Κοινωνία

Μήνυμα Γιώργου Αναστασιάδη κατά την ημέρα των γενεθλίων του

Το δικό του μήνυμα έστειλε την ημέρα των γενεθλίων του ο πολιτευτής Κιλκίς του Κινήματος Αλλαγής Γιώργος Αναστασιάδης, με αφορμή την έλλειψη αίματος που παρατηρείται το τελευταίο διάστημα στα νοσοκομεία της χώρας, κάνοντας την παρακάτω ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook:

“Καθημερινά πολλοί από τους συνανθρώπους μας έχουν ανάγκη από αίμα και η οικογένεια τους δυστυχώς σε πολλές περιπτώσεις βιώνει δύσκολες καταστάσεις στην προσπάθεια εξεύρεσης της απαραίτητης ποσότητας. Το πρόβλημα αυτό λύνεται μόνο με τη συστηματική αιμοδοσία ώστε να υπάρχει συνεχώς η απαραίτητη ποσότητα αίματος για την κάλυψη των αναγκών αυτών που το χρειάζονται.

Στις μέρες μας εξαιτίας της πανδημίας και της επιφύλαξης με την οποία γίνονται επισκέψεις στους χώρους υγείας, η διαθέσιμη ποσότητα αίματος της χώρας μας έχει μειωθεί δραματικά με αποτέλεσμα να ελλοχεύει ο κίνδυνος μη κάλυψης αναγκών των ανθρώπων που το χρειάζονται.

Τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας, επισκέφθηκα την αιμοδοσία του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς για να επιτελέσω το ελάχιστο χρέος μου στο συνάνθρωπο δίνοντας μόνο δεκαπέντε λεπτά από τη ζωή μου.

Στα φετινά μου γενέθλια, λοιπόν, το κέντρο αιμοδοσίας του ΓΝΚ μου έκανε ένα μοναδικό και ανεπανάληπτο δώρο. Το αίσθημα της ικανοποίησης για την προσφορά Ζωής σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη!”

Περισσότερα

Οι μαθητές, οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς ευχαριστούν τους αδελφούς Πατράλη

Περίσσευμα ψυχής και αγάπης από τους αδελφούς Πατράλη στο Κάτω Θεοδωράκι. Για δεύτερη χρονιά φιλοξένησαν μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς στο […]

Δείτε ακόμα

Στην αγορά η Ρένα Δούρου

Το μέλος του πολιτικού συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ., πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, στο […]