Πολιτισμός

Μουσική βραδιά στο θερινό «σινεμά» από την «Τέχνη»

Μουσική βραδιά με τον Γιώργο Γελαράκη και το σχήμα του διοργανώνει η «Τέχνη».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 30.6.19 στον θερινό κινηματογράφο «Δημήτρης Ζωηρός» με ώρα έναρξης 9 το βράδυ και με την συμμετοχή συγκροτημάτων των τμημάτων λατινικών (λάτιν) χορών και σουίγκ του συλλόγου.

Στο σχετικό ενημερωτικό δελτίο αναφέρονται, μεταξύ άλλων, και τα εξής:

Ο συνθέτης
«…. Ο Γιώργος Γελαράκης και το σχήμα του θα τραγουδήσουν για εμάς έντεχνες, swing, reggae μουσικές πινελιές από το χτες και το σήμερα, με πολύ ρυθμό και αλέγκρα διάθεση για να γίνουμε μια μεγάλη χαμογελαστή παρέα!
Σε αυτήν την παρέα πρώτα το ρυθμό θα δώσουν τα τμήματα latin και swing της «Τέχνης» που θα είναι εκεί για να μας μεταδώσουν το πάθος και την αγάπη τους για το χορό και να μας πλημμυρίσουν με θετική ενέργεια!

Ο Γιώργος Γελαράκης γεννήθηκε στη Βέροια. Από το 2008 πραγματοποιεί εμφανίσεις σε μουσικές σκηνές και μεγάλα καλοκαιρινά φεστιβάλ, καθώς και openings σε συναυλίες σημαντικών καλλιτεχνών (Β.Παπακωνσταντίνου, Χ.Θηβαίου, Π.Κατσιμίχα, Φ.Πλιάτσικα, Κ.Τουρνά, Μ.Στόκα, Γ.Μηλιώκα, Λ.Παπαδόπουλου κ.ά.).

Το 2007 – 2009 συμμετέχει ως ηθοποιός σε παραστάσεις της Θ.Ο.Π. σε Ορεστιάδα, Πάτρα, Κρήτη κ.α. Το 2011 και 2013 κατακτά το 3ο βραβείο σε διαγωνισμούς τραγουδιού του musicheaven.gr, και το Μάρτιο του 2013 κυκλοφορεί η πρώτη του δισκογραφική πρόταση με τίτλο “Ονειροποιός” από την «Fm records», με δικές του συνθέσεις και στίχους.

Το 2014 και 2015 πραγματοποιεί περιοδείες σε όλη την Ελλάδα με εμφανίσεις από την Ορεστιάδα ως την Κρήτη. Το Δεκέμβριο του 2015 κυκλοφορεί το 2ο προσωπικό του album με τίτλο “Η πόλη μια άδεια αγκαλιά” από την MLK.

Ο Χειμώνας 2016-17 αποτελεί την έναρξη για πολλές διαφορετικές συνεργασίες και εμφανίσεις με τον τραγουδοποιό Δ.Κοργιαλά. Το Φεβρουάριο του 2017 πραγματοποιεί μία σημαντική εμφάνιση στο “Σταυρό του Νότου” στην Αθήνα με τη συμμετοχή του Ν.Ζιώγαλα και παράλληλα ηχογραφείται το τριτου του άλμπουμ! Το καλοκαίρι του 2017 πραγματοποιεί περιοδεία με πάνω από 30 εμφανίσεις στη βόρεια Ελλάδα.

Το χειμώνα του 2017-18 εμφανίζεται σε μουσικές σκηνές σε Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Βόλο, Καβάλα, Κοζάνη κ.ά. και συναντά τα Κίτρινα ποδήλατα, όπου μαζί ηχογραφούν το τραγούδι “Το νήμα” το Φεβρουάριο του 2018, που αποτελεί προπομπό του 3ου του album.

Το καλοκαίρι του 2018 πραγματοποιεί εμφανίσεις σε Βόρεια Ελλάδα Θεσσαλία, Αθήνα και Κυκλάδες και ηχογραφεί 15 καινούρια τραγούδια. Η σεζόν 2018-19 τον βρίσκει να ταξιδεύει και πάλι σε όλη την Ελλάδα με νέα project όπως το αφιέρωμα στο Μ.Λοΐζο, το Θ.Μικρούτσικο κ.ά, και μια σειρά από εμφανίσεις για πρώτη φορά στην Πελοπόννησο.

Μαζί με τον Γιώργο Γελαράκη η Ελισσάβετ Χαβάτη στη φωνή και ο Νίκος Τάρας στα πλήκτρα.

Ένα δροσερό, καλοκαιρινό, μουσικό βράδυ σας περιμένει για χορό και εκπλήξεις!!!
Η είσοδος είναι ελεύθερη».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Ενδιαφέρουσες εισηγήσεις

Η πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Κιλκίς Φεβρωνία Ιωαννίδου συμμετέσχε στο 2ο παιδαγωγικό συνέδριο, που διεξήχθη στην πόλη μας. Παρουσίασε τις […]