Γενικά

«Μονόδρομος» η τουριστική ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής δήμου Παιονίας

Από τον δήμο Παιονίας εκδόθηκε το ακόλουθο ενημερωτικό δελτίο:

«Η τουριστική προβολή και η αναπτυξιακή πορεία της Παιονίας δομείται βήμα-βήμα από την ομάδα τουριστικής ανάπτυξης, που έχει συστήσει ο δήμος.

Προσηλωμένη στο κοινό στόχο, που δεν είναι άλλος από την ανάδειξη και αξιοποίηση κάθε φυσικού, ιστορικού, πολιτιστικού, θρησκευτικού και γαστρονομικού πόρου, η ομάδα τουριστικής ανάπτυξης δήμου Παιονίας πραγματοποίησε την πέμπτη κατά σειρά συνεδρίασή της το απόγευμα της Τρίτης 9-6-20 Ιουνίου 2020.

Τα 16 μέλη της ομάδας, στην οποία ο δήμαρχος Κώστας Σιωνίδης έχει ορίσει επικεφαλής τον ειδικό συνεργάτη Χρήστο Δραγανίδη, εκπροσωπώντας παραγωγικές τάξεις του δήμου Παιονίας, οραματίζονται, σχεδιάζουν, ερευνούν και θέτουν τις βάσεις γιά την παραγωγή δράσεων και την οργάνωση σύγχρονων “εργαλείων” γιά την τουριστική προβολή της περιοχής.

Στο πλαίσιο αυτό, κατά την συνεδρίαση παρουσιάστηκαν και αναλύθηκαν μέθοδοι τουριστικής προβολής, που θα αναβαθμίσουν το τουριστικό προϊόν της Παιονίας και θα αυξήσουν την επισκεψιμότητα στην περιοχή, από την δημοσιογράφο και διαχειρίστρια (μάνατζερ) τουριστικής προβολής Μαρία Παπαδημητρίου, η οποία ήταν προσκεκλημένη της ομάδας, προκειμένου να καταθέσει την πρότασή της για το πεδίο της τουριστικής ανάπτυξης του δήμου.

Αναπτύχθηκε δημιουργικός διάλογος, με στόχο την οργάνωση του σχεδίου δράσης τους και την ανάπτυξη επωφελών συνεργασιών προς την κατεύθυνση αυτή.

Η «επίγευση» της συνεδρίασης μπορεί να αποδοθεί με την φράση «η τουριστική ανάπτυξη της περιοχής μας είναι «μονόδρομος» και θα αξιοποιήσουμε κάθε δυνατή ευκαιρία προς την κατεύθυνση αυτή».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Στην αγορά η Ρένα Δούρου

Το μέλος του πολιτικού συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ., πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, στο […]