Αθλητισμός

Μοναδικό θέαμα προσέφερε το «Μότο Σώου» Κιλκίς

Ήταν μία συναρπαστική επίδειξη στην πλατεία Ειρήνης του Κιλκίς κατά την διάρκεια της εμποροπανηγύρεως της πόλης την Κυριακή 6.9.15 που προσέφερε μοναδικό θέαμα.
Ο λόγος γιά το φετινό «Μότο Σώου», το οποίο διοργάνωσε με εξαιρετική επιτυχία ο Μοτοσυκλετιστικός Όμιλος Κιλκίς.

Στο σχετικό ενημερωτικό δελτίο αναφέρονται τα εξής:

«Η εμποροπανύγηρις της πόλης μας, δεν θα μπορούσε να κλείσει με καλύτερο τρόπο! Ένα «πάρτυ» μοτοσυκλέτας και μοτοσυκλετισμού το «Moto show Kilkis» έδωσε μια άλλη νότα γιορτής στην πόλη μας. Για άλλην μια χρονιά ο Μοτοσυκλετιστικός Όμιλος Κιλκίς και ο δήμος Κιλκίς συνδιοργάνωσαν μια εκδήλωση που κέντρισε το ενδιαφέρον μικρών και μεγάλων. Οι επαγγελματίες στο είδος τους, ο Δημήτρης Κοκος και η ομάδα του πρόσφεραν απλόχερα θέαμα που «κόβει την ανάσα» με μηχανοκίνητα οχήματα, στους Κιλκισιώτες και σε Λέσχες-φίλους μοτοσυκλετιστές που παρευρέθησαν στην εκδήλωση!

Το δυνατό χειροκτρότημα του κοινού αντέμειψε τόσο την προσπάθεια των επαγγελματιών του «stund extreme show» όσο και όλους αυτούς που συνέδραμαν για να πραγματοποιηθεί το γεγονός, δίνοντας το κίνητρο και για άλλες τέτοιες κινήσεις!
Ευχαριστούμε πολύ τον δήμο Κιλκίς για την βοήθεια –στήριξή του.
Τους μοτοσυκλετιστές φίλους μας από τις λέσχες Σοχού, Κερκίνης, Σερρών, Θεσσαλονίκης, Αγιου Αθανάσιο και Δράμα.
Καθώς και όλους όσους συνέβαλαν ώστε να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση αυτή».

Περισσότερα

Πνεύμα διεκδίκησης

Τα τελευταία χρόνια ακολουθούν ανοδική πορεία οι δείκτες απήχησης, συμμετοχής, διοργανωτικής επάρκειας και αγωνιστικής επιτυχίας όλοι οι αγώνες ορεινού δρόμου […]

Δείτε ακόμα

Γ.Φλωρίδης: Επανέρχεται το αυτεπάγγελτο στη δίωξη στελεχών σε τράπεζες, ΝΠΔΔ και Δημόσιο

Την επαναφορά του αυτεπάγγελτου στη δίωξη των τραπεζικών στελεχών, των στελεχών των Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου και του Δημοσίου εξήγγειλε ο υπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Φλωρίδης. Η διάταξη, […]