Αθλητισμός

Μοιραίες γιά την ομάδα κορασίδων του Άτλαντος Κιλκίς οι απουσίες

Σε αγώνα της εναρκτήριας αγωνιστικής ημέρας του πετοσφαιρικού πρωταθλήματος ΚΔ Μακεδονίας κορασίδων (Κ18), που διεξήχθη το Σάββατο 23.10.21, στο κλειστό γυμναστήριο Γιαννιτσών, ο Άτλας Κιλκίς ηττήθηκε από τον τοπικό Μίλωνα με 3-2 σετ, ύστερα από συναρπαστική αναμέτρηση.

Οι αθλήτριες του Άτλαντος, αν και σε καλή αγωνιστική ημέρα, δεν μπόρεσαν να κάμψουν τις συναθλήτριες, ο οποίος αγωνίσθηκε πλήρης, σε αντίθεση με τον Άτλαντα που είχε «χτυπητές» απουσίες, ιδίως πασαδόρων. Η ομάδα του Κιλκίς υπερίσχυσε στο πρώτο σετ με 25-23, αλλά η γιαννιτσιώτικη «απάντησε» με 25-16.

Ο Άτλας συνέχισε να είναι ανταγωνιστικός, και κατέκτησε το τρίτο σετ με 25-19.

Στην συνέχεια, όμως ο συνδυασμός των απουσιών με την ψυχολογική πίεση τον οδήγησαν σε «νεκρά» διαστήματα, τα οποία εκμεταλλεύθηκε ο Μίλων, ο οποίος ισοφάρισε εκ νέου με 25- 10 και με ‘κεκτημένη ταχύτητα» έφτασε στο 15-4 στο «τάι μπραίηκ» και, εν τέλει, στην νίκη.

Η σύνθεση του Άτλαντος:Κάργου, Μάντζαρη, Ειρ.Παπαδοπούλου, Χονδροματίδου, Αμοιρίδου, Χ.Μπακύρτση, Ν.Μπακύρτση, Β.Κέλνερ, Ε.Παπαδοπούλου, Ν.Κέλνερ

Οι εγγραφές στον σύλλογο
Εν τω μεταξύ από τον Άτλαντα Κιλκίς ανακοινώθηκε, ότι οι εγγραφές στον σύλλογο συνεχίζονται, και τα τηλέφωνα επικοινωνίας είναι 6937.156278 και 6970.667178.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Συνάντηση του προέδρου του Επιμελητηρίου Κιλκίς με τον υφυπουργό Παιδείας για την ίδρυση Ακαδημίας Επαγγελματικής Κατάρτισης

Συνάντηση εργασίας πραγματοποίησε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κιλκίς Κωνσταντίνος Βιολιτζής με τον υφυπουργό Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού Κώστα Βλάση, με […]