Κιλκισιώτικες κουβεντούλες

Από τον «γαμπρό» …στον «πεθερό»!

Η συζήτηση γιά αγροτική οδοποιία στο δημοτικό συμβούλιο Παιονίας επανέφερε στο «προσκήνιο» και μία ακόμη παράμετρο, που δεν σχετίζεται με αυτό καθεαυτό το θέμα, αλλά είχε κυρίως πολιτικό χαρακτήρα, καθώς σχετιζόταν με τον τρόπο, με τον οποίο είχε ασκηθεί κριτική στην προηγούμενη διοίκηση του δήμου Παιονίας, γιά τον τρόπο με τον οποίο είχε λειτουργήσει στην αντιμετώπιση του προβλήματος ενός μηχανήματος γκραίηντερ, το οποίο επί ένα έτος είχε ακινητοποιηθεί λόγω μεγάλης βλάβης σε περιοχή της Ποντοηράκλειας,ιδιωτικών συμφερόντων.

Μάλιστα, η συζήτηση γύρω από το εν λόγω ζήτημα αύξησε σημαντικά το «ντεσιμπέλ» αντιπαράθεσης του δημάρχου Χρήστου Γκουντενούδη και δύο εκ των μελών της μείζονος μειοψηφίας των κκ Σιωνίδη και Συμεωνίδη που του επισήμαναν, χρησιμοποιώντας μάλιστα τις δικές του εκφράσεις μέσα από τα πρακτικά της τότε συνεδρίασης, ότι το ζήτημα αντιμετωπίσθηκε πανομοιοτύπως έως τώρα από πλευράς της δημοτικής αρχής.

Με μοναδική εξαίρεση την αλλαγή τοποθεσίας ακινητοποίησης από την Ποντοηράκλεια στο Πολύκαστρο και από το οικόπεδο του οδηγού-χειριστή του γκραίηντερ στο συνεργείο του πεθερού του!

Εντύπωση προκάλεσε, πάντως, το γεγονός ότι η εν λόγω αλλαγή θεωρήθηκε μείζονος σημασίας από πλευράς του δημάρχου, που ισχυρίσθηκε ότι ο σημερινός χώρος ευρίσκεται σε περίοπτη θέση σε σχέση με τον προηγούμενο, και ως εκ τούτου …δεν είναι το ίδιο!

Εμάς πάλι το ότι το μηχάνημα «μετακόμισε» από οικόπεδο του «γαμπρού» στου «πεθερού» είναι που μας προβλημάτισε περισσότερο αν και εξ όσων γνωρίζουμε υπάρχουν αγαστές σχέσεις μεταξύ των!

Αν και αυτό που έχει ενδιαφέρον, είναι αυτό που επεσήμανε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Γιάννης Αδαμόπουλος, ότι έχει βρεθεί η «προίκα» προκειμένου το ακινητοποιημένο μηχάνημα να τεθεί εκ νέου σε λειτουργία συμβάλλοντας τα μέγιστα στην εκτέλεση απαραίτητων έργων αγροτικής οδοποίας.

Περισσότερα

Συνάντηση με νόημα

Στην Αθήνα βρέθηκε την Δευτέρα 27 Νοεμβρίου η υποψήφια βουλευτής Κιλκίς και δικηγόρος Καλλισθένη Πάκα και συναντήθηκε με τον συντοπίτη […]

Πώς γίνεται;

«Πώς γίνεται να «διαρρηγνύουμε τα ιμάτιά μας» γιά το ζήτημα της μεταφοράς μαθητών στα σχολεία, που δεν είναι αρμοδιότητα του […]

Δείτε ακόμα

ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΡΩΜΝΙΤΣΑ ΣΤΟ ΚΙΛΚΙΣ

Επ’ ευκαιρία της σημερινής τοπικής εορτής της πόλης μας, αφιερωμένης στη μνήμη των πολιούχων της Πεντεκαίδεκα Μαρτύρων που μαρτύρησαν στη […]