Κιλκισιώτικες κουβεντούλες

«Θριάμβευσε η ενότητα»

Με αφορμή τις εσωκομματικές εκλογές γιά την ανάδειξη του νέου προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη η ΝΟΔΕ Κιλκίς εξέδωσε ανακοίνωση που αναφέρει τα εξής:

«Θριάμβευσε η ενότητα»

« Μετά από μακρά προεκλογική περίοδο εσωκομματικών διεργασιών για την ανάδειξη νέου Προέδρου, παρά τις οργανωτικές αστοχίες ,τις παλινωδίες και τα λάθη θριάμβευσε τελικά η ενότητα.

Η ενότητα που μεταφράζεται στην αθρόα προσέλευση των πολιτών που εμπιστεύονται ακόμα την παράταξη της Νέας Δημοκρατίας και στη συμμετοχή στην επίπονη και διαρκή εκλογική διαδικασία όπως επίσης και στο θετικό κλίμα μεταξύ των ανθυποψηφίων.

Αντιπροσωπευτικό δείγμα του γενικότερου κλίματος η περιφερειακή ενότητα Κιλκίς.

Η ΝΟΔΕ/ΝΔ Κιλκίς ευχαριστεί θερμά τα 4.000 και πλέον μέλη και φίλους της Νέας Δημοκρατίας του Νομού μας για την συμμετοχή , την υπομονή και την ευπρέπεια που επέδειξαν.

Θερμές ευχαριστίες στους δεκάδες εθελοντές που στελέχωσαν τα 14 εκλογικά τμήματα της περιφερειακής ενότητός μας αφιερώνοντας πλήθος ωρών από τον πολύτιμο χρόνο τους στην κορυφαία εσωκομματική διαδικασία.

Συγχαρητήρια στον νέο Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας , Κυριάκο Μητσοτάκη που με τις γνώσεις , το ήθος και την βούληση του για δημιουργική ανανέωση της Κεντροδεξιάς Παράταξης μπορεί να δώσει πραγματική ώθηση όχι μόνο στην κομματική οργάνωση αλλά και στη χώρα ως αυριανός Πρωθυπουργός».

Περισσότερα

Θα συνεχισθεί και αλλού

Ο μεγάλος νικητής των πρόσφατων εκλογών στην Ολλανδία ήταν το υπερσυντηρητικό κόμμα του Γκέερτ Βίλντερς με την ομοϊδεάτισσα του Μαρίν […]

Συνάντηση με νόημα

Στην Αθήνα βρέθηκε την Δευτέρα 27 Νοεμβρίου η υποψήφια βουλευτής Κιλκίς και δικηγόρος Καλλισθένη Πάκα και συναντήθηκε με τον συντοπίτη […]

Δείτε ακόμα

Γ.Φλωρίδης: Επανέρχεται το αυτεπάγγελτο στη δίωξη στελεχών σε τράπεζες, ΝΠΔΔ και Δημόσιο

Την επαναφορά του αυτεπάγγελτου στη δίωξη των τραπεζικών στελεχών, των στελεχών των Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου και του Δημοσίου εξήγγειλε ο υπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Φλωρίδης. Η διάταξη, […]