Πολιτική

Στην Ειδομένη βρέθηκε ο Κ.Μητσοτάκης ενώ αναμένεται και ο Δ.Αβραμόπουλος

Στην Ειδομένη βρέθηκε σήμερα ο πρόεδρος της Ν.Δ. κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, ένα 24ωρο μετά την απέλπιδα «έξοδο» εκατοντάδων προσφύγων προς τα Σκόπια.

Την ίδια ώρα πολύ έντονη ανησυχία για τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ώρες στην περιοχή υπάρχει και στις Βρυξέλλες και για αυτό τον λόγο θα πάει σε λίγη ώρα στην περιοχή και ο ευρωπαίος Επίτροπος Μεταναστευτικής Πολιτικής Δημήτρης Αβραμόπουλος, όπως ανακοίνωσε ο Μαργαρίτης Σχοινάς συνοδεύμενος από τον υπουργό Γιάννη Μουζάλα.

«Καλημέρα! Καθοδόν για την Ειδομένη» έγραψε στο twitter λίγο μετά τις 10 το πρωί ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος επισκέφθηκε το σημείο εκτάκτως.

«Οι τελευταίες σοβαρές εξελίξεις με υποχρεώνουν να μεταβώ στην Ειδομένη. Εκεί που βουλιάζει ο ανθρωπισμός του απόντος κ. Τσίπρα» κατέληξε ο κ. Μητσοτάκης.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

«Ξεσήκωσε»

Χορευτικό συγκρότημα του συλλόγου Κρητών «Το Αρκάδι» ήταν αυτό, που, πρώτο μεταξύ πολλών, «άνοιξε» τον «κύκλο» των πολιτιστικών-ψυχαγωγικών εκδηλώσεων της […]

«Φέτος είναι… η ώρα της»

«Ρεύμα», και μάλιστα ισχυρό, η Νατάσα Σωτηριάδου είχε και στις προηγούμενες περιφερειακές εκλογές. Η διαφορά με τις φετινές έγκειται στο […]