Κοινωνία

«Ο Μύθος» των τελειοφοίτων του ΤΕΙ …θα «ενδυθεί» και στο Κιλκίς

Στο ατμοσφαιρικό Αλατζά Ιμαρέτ της Θεσσαλονίκης πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη 11.9.14 τα εγκαίνια της έκθεσης του τμήματος σχεδιασμού και τεχνολογίας ένδυσης με τίτλο «Ο Μύθος Ενδύεται».
Οι τελειόφοιτοι του τμήματος ΣΤΕ του ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας που εδρεύει στο Κιλκίς εμπνεύσθηκαν από τους ελληνικούς μύθους και δημιούργησαν το δικό τους ένδυμα με μία έκθεση-εγκατάσταση που φωτίζει τους λαβύρινθους της έμπνευσης του δημιουργου-σχεδιαστή και θα διαρκέσει έως τις 24.9.14 με ώρες λειτουργίας καθημερινώς 10π.μ.-6μμ.

ΤΕΙ ΚΙΛΚΙΣ

Την τελετή εγκαινίων άνοιξαν ως οικοδεσπότες ο πρόεδρος του ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας Δημήτρης Πασχαλούδης και η πρόεδρος του τμήματος ΣΤΕ Βενετία Κουτσού. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η εκπρόσωπος του δήμου Κιλκίς αντιδήμαρχος Ελένη Αναστασιάδου, η διευθύντρια της δημοτικής πινακοθήκης Βούλα Μανάκου, ο γενικός διευθυντής του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πλεκτικής-Ετοιμου Ενδύματος Ελλάδος (ΣΕΠΕΕ) Θεόφιλος Ασλανίδης και πλήθος κόσμου.
Η βραδιά έκλεισε με μία performance-παρουσίαση των ενδυμάτων εμπνευσμένη από τον χορό του αρχαίου δράματος.

«Ο Μύθος» …θα «ενδυθεί» και στην πόλη του Κιλκίς

«Ο Μύθος Ενδύεται» είναι ο τίτλος έκθεσης δημιουργιών των τελειοφοίτων του ΤΕΙ Κιλκίς, που εγκαινιάσθηκε την Πέμπτη 11.9.14 και θα λειτουργήσει έως και την Τετάρτη 24.9.14 στο «Αλατζά Ιμαρέτ» της Θεσσαλονίκης.
Οπως ανέφερε στην «ΜΑΧΗΤΗ» ο αντιδήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Τσαντάκης, ύστερα από σχετική πρωτοβουλία του δήμου, η έκθεση θα παρουσιασθεί και στο Κιλκίς.
Τα εγκαίνιά της θα τελεσθούν την Παρασκευή 26.9.14 στην αποθήκη της «Αυστροελληνικής» ενώ θα διαρκέσει έως και την Τρίτη 30.9.14.
Ο κ. Τσαντάκης διευκρίνισε ότι η πρωτοβουλία αυτή αποσκοπεί στην περαιτέρω σφυρηλάτηση και ενίσχυση των δεσμών μεταξύ των σπουδαστών του ΤΕΙ Κιλκίς και του τόπου στον οποίο σπουδάζουν και ξεκινούν την σταδιοδρομία τους ως δημιουργοί.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα