Γενικά

H “Minnie” εντόπισε ναρκωτικά σε αποθήκη διαμερίσματος στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Δύο Έλληνες και ένας Αλγερινός συνελήφθησαν μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών της ομάδας δίωξης ναρκωτικών του τμήματος ασφάλειας Κιλκίς για αγοραπωλησία ναρκωτικών.

Ειδικότερα, το βράδυ του Σαββάτου 16.5.20 εντοπίστηκαν στο κέντρο Θεσσαλονίκης οι δύο άνδρες και στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο συσκευασίες με μικροποσότητα κάνναβης, που όπως διαπιστώθηκε τις είχαν προμηθευτεί νωρίτερα από τον αλλοδαπό άνδρα, έναντι χρηματικής αμοιβής.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε διαμέρισμα του αλλοδαπού άνδρα στην ίδια περιοχή, εντοπίστηκε στην αποθήκη του διαμερίσματος, με τη συνδρομή και του αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών «Minnie», μία συσκευασία με ποσότητα κάνναβης βάρους 635 γραμμαρίων, η οποία και κατασχέθηκε.

Επιπλέον εντός του διαμερίσματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο συσκευασίες με μικροποσότητα κάνναβης, ένα κινητό τηλέφωνο και κενά πλαστικά σακουλάκια συσκευασίας για την πώληση των ναρκωτικών.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Στην αγορά η Ρένα Δούρου

Το μέλος του πολιτικού συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ., πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, στο […]