Πολιτισμός

Ο “Μικρός Πρίγκιπας” έρχεται στο θέατρο Λόφου Αγίου Γεωργίου

Η θεατρική ομάδα Traccia giovanNile συναντά το “Μικρό Πρίγκιπα” και τον ακολουθεί με ασυγκράτητο ενθουσιασμό στα φανταστικά του ταξίδια στους πλανήτες, αναζητώντας το παιδί που κρύβουμε όλοι μέσα μας με ανακαλύψεις βαθυστόχαστες για τη ζωή αλλά και για την ανθρώπινη φύση.

Η μουσικοχορευτική παράσταση του παραμυθιού του Αντουάν Ντε Σεντ Εξιπερί,που λατρεύτηκε παγκοσμίως όσο λίγα, ανεβαίνει στα μέσα του Σεπτέμβρη στο Θέατρο Λόφου Αγίου Γεωργίου.

Μαθητές και μαθήτριες του 2ου και 3ου Γυμνασίου Κιλκίς, που συγκροτούν τη θεατρική ομάδα, έχουν ήδη ξεκινήσει τις τελευταίες πρόβες, υπό τη σκηνοθετική γραμμή του καθηγητή τους Γιάννη Χαριτίδη, για να εμφυσήσουν στο “Μικρό Πρίγκιπα” και στους συντρόφους του την παιδική ζωντάνια και την ενέργεια των θετικών μηνυμάτων της παράστασης. Άλλωστε το κεντρικό ερέθισμα του αριστουργήματος της κλασικής λογοτεχνίας αποτυπώνεται σε μια απλή φράση: Δεν βλέπεις καθαρά παρά μόνον με την καρδιά. Η ουσία είναι αόρατη στα μάτια.

Το Θέατρο Λόφου Αγίου Γεωργίου θα δεχθεί τον “Μικρό Πρίγκιπα” σε δύο παραστάσεις, την Παρασκευή 11 και το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου, με ώρα έναρξης στις 8.30.

Τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση της παιδιατρικής κλινικής του γενικού νοσοκομείου Κιλκίς.

Οι θεατρικές παραστάσεις της Traccia giovanNile έχουν τη στήριξη του δήμου Κιλκίς.

Εισιτήρια προπωλούνται στα βιβλιοπωλεία Σύμμετρο, Επιλογές, Ηλιάδης και Ψάλτου.

Τιμή εισιτηρίου: 3 ευρώ.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα