Κοινωνία

Μικροί και μεγάλοι έδωσαν «παρών» στα «Χριστουγεννιάτικα Χαμόγελα»

Η Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Κιλκίς διοργάνωσε για έκτη συνεχή χρονιά τα «Χριστουγεννιάτικα Χαμόγελα», έναν θεσμό, που, όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση, «αγαπήσατε και αγκαλιάσατε από τη πρώτη στιγμή σε όλο τον νομό, ενώ φέτος εκτός από τη συλλογή ρούχων, παιχνιδιών σχολικών ειδών και τροφίμων στολίσαμε και το δέντρο της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. με τις δικές σας ευχές».

Και η ανακοίνωση συνεχίζει και καταλήγει ως εξής:
«Ευχαριστούμε μικρούς και μεγάλους που ανταποκρίθηκαν στη πρόσκληση μας αψηφώντας τους μείον τρεις βαθμούς και έγραψαν τις ευχές τους στα «Αστέρια των Ευχών» με τα οποία γέμισε το δέντρο μας.
Εμείς για κάθε αστέρι που τοποθετήσατε δίνουμε δύο ευρώ στο Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος, τον σύλλογο που πραγματοποιεί ευχές παιδιών με σοβαρές και απειλητικές για τη ζωή τους ασθένειες. Με τη σειρά μας ευχόμαστε να έχετε μια καλή χρονιά γεμάτη όμορφες στιγμές και υγεία».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Γ.Φλωρίδης: Επανέρχεται το αυτεπάγγελτο στη δίωξη στελεχών σε τράπεζες, ΝΠΔΔ και Δημόσιο

Την επαναφορά του αυτεπάγγελτου στη δίωξη των τραπεζικών στελεχών, των στελεχών των Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου και του Δημοσίου εξήγγειλε ο υπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Φλωρίδης. Η διάταξη, […]