Μικρή διακοπή ρευματοδότησης την Παρασκευή 12.12.25 σε Μελλισουργειό, Παρόχθιο και Ποντοκερασιά
Από το Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) ανακοινώνεται ότι την Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2025 έχει προγραμματιστεί διακοπή ρεύματος λόγω τεχνικών εργασιών στο δίκτυο στο Μελλισουργειό, Παρόχθιο και Ποντοκερασιά από τις 8 το πρωί έως τις 2.30 το μεσημέρι.
Τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ θα καταβάλλουν κάθε προσπάθεια για την ολοκλήρωση των τεχνικών εργασιών το συντομότερο δυνατόν και την επαναφορά του ρεύματος σε χρόνο μικρότερο της προγραμματισμένης διακοπής.
Ο ΔΕΔΔΗΕ εφιστά την προσοχή των κατοίκων της περιοχής στην αποφυγή κάθε επαφής με τους αγωγούς που πιθανόν να βρίσκονται στο έδαφος κατά τη διάρκεια των εργασιών γιατί αυτή η επαφή μπορεί να είναι επικίνδυνη. Για τους ίδιους λόγους ασφαλείας, επίσης, οι εσωτερικές εγκαταστάσεις θα θεωρούνται ότι βρίσκονται συνεχώς υπό τάση.

