Εκπαίδευση

Σημαντική διάκριση για την ακαδημία ρομποτικής Microstudies και τον Γκόραν Μιχαήλοβιτς

Η ακαδημία ρομποτικής Microstudies Robotics μετά από πολλές συμμετοχές σε πανελλήνιους και Παγκοσμίου επιπέδου αγώνων ρομποτικής και με την πείρα των διακεκριμένων project είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συμμετοχή μαθητών μας στην Ελληνική Εθνική Ομάδα Ρομποτικής.

Μετά από διαδικασία αξιολόγησης (γραπτών και μέσω συνέντευξης) από πενταμελή επιτροπή της H.E.R.O. – Hellenic Educational Robotic Organization κατάφεραν την εισαγωγή τους στην Ελληνική Εθνική Ομάδα Ρομποτικής.

Σύντομα ξεκινά η εκπαίδευση τους για τις προετοιμασίες σε συμμετοχές που τους περιμένουν σε Παγκόσμιες Ολυμπιάδες και Διεθνής Διαγωνισμούς Ρομποτικής παράλληλα με την συνεχή εκπαίδευση που έχουν στην ακαδημία μας. Από την ακαδημία ρομποτικής Microstudies Robotics του Κιλκίς επέλεξαν 9 παιδιά:

Εθνικής ομάδας (εφήβων)

Ελευθέριος Γκιζιώτης

Θεόδωρος Καρασαββίδης

Μιχαήλ Κουγιουμτζόγλου

Αβραάμ Κυριαζίδης

Μαρίλια Σαββίδου

Χρήστος Σαλτσίδης

Πασχάλης Τσιμπούσλης

Εθνικής ομάδας (παγκορασίδες-κορασίδες)

Άνθη Καριοφύλλη

Μαρίλια Σαββίδου

Αναστασία Σαλτσίδου

Ευχόμαστε καλή αρχή και πολλές επιτυχίες σε αυτό το νέο τους ταξίδι.

MICROstudies Robotics

Γκόραν Μιχαήλοβιτς – Ελένη Καλαϊτζίδου

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Η διαφορά… στο πατρώνυμο

Aνάμεσα σε αυτά, που προκάλεσαν εντύπωση στην πρόσφατη ανακοίνωση ονομάτων υποψηφίων για τις δημοτικές εκλογές του προσεχούς Οκτωβρίου από πλευράς […]

“Μιλούσε”… το ήθος του!

“Στην μουσική, αρχής γενομένης από την βυζαντινή, με “μύησε” από μικρό παιδί ο εξαίρετος ψάλτης, που είχαμε στο χωριό, Θοδωρής […]