Αθλητισμός

Τιμιτική βράβευση Προδανά-Χρίστογλου από τον ΣΕΓΑΣ

Τους δακριθέντες στις μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις κλασικού αθλητισμού ηλικιακών κατηγοριών (εφήβων-νεανίδων-παίδων-κορασίδων) του 2014 και τους προπονητές τους τίμησε ο Σύνδεσμος Ελληνικός Γυμναστικών Αθλητικών Σωματείων δηλαδή ο ΣΕΓΑΣ συνεχίζοντας την σχετική παράδοση.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 12.2.15 στο αμφιθέατρο του Πολεμικού Μουσείου Αθηνών.

Τιμήθηκαν αθλητές και αθλήτριες για επιτυχίες και διακρίσεις στους πρώτους Ολυμπιακούς Αγώνες παίδων-κορασίδων στα παγκόσμια πρωταθλήματα εφήβων και νεανίδων στα πανευρωπαικά παίδων και κορασίδων και σε όλα τα βαλκανικά πρωταθλήματα.

Ανάμεσα τους και ρίπτης του ΓΣ Μανδρών Αλέξης Προδανάς για την έβδομη θέση του στην σφυροβολία των πρώτων Ολυμπιακών Αγώνων παίδων που διεξήχθησαν τον περασμένο Αύγουστο στην πόλη Νινγιάγκ της Κίνας καθώς και ο προπονητής του και προπονητής τη πληθώρας μονάδων πανελλήνιας και διεθνούς εμβέλειας του συλλόγου του νομού Κιλκίς Γιάννης Χρίστογλου.

Σημειώνεται ότι ο Προδανάς είχε καταταγεί εκτός στην σφυροβολία και του παγκόσμιου σχολικού πρωταθλήματος στην πρωτεύουσα της Βραζιλίας Μπραζίλια, όπου «έλαμψε» και ο Κυριάκος Ζώτος κατακτώντας την πρωτιά στην δισκοβολία.

Όμως οι διακρίσεις αυτές δεν συνυπολογίζονται στον απολογισμό χρονιάς βάσει του οποίου γίνονται οι βραβεύσεις καθώς σύμφωνα με τα διεθνούς ισχύοντα ο σχολικός αθλητισμός είναι ανεξάρτητος απο τον συλλογικό με την δραστηριότητα του πρώτου να μην υπολογίζεται σε αυτήν του δεύτερου.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα