Κοινωνία

Μία συμβολική προσφορά στο τμήμα αιμοδοσίας του νοσοκομείου Κιλκίς

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 5.3.15, στον χώρο του τμήματος αιμοδοσίας του νοσοκομείου Κιλκίς, η παράδοση ενός φορητού ηλεκτρονικού υπολογιστή με τον απαραίτητο συνοδό εξοπλισμό του, δωρεά εκ μέρους της πανελλήνιας ομοσπονδίας συλλόγων εθελοντών αιμοδοτών (ΠΟΣΕΑ) μέσω του Θεολόγου Ζώτου για τις ανάγκες της καταχώρισης και της καταγραφής των αιμοδοτών του Κιλκίς στο εθνικό μητρώο αιμοδοτών (ΕΜΑ).
Η παράδοση του εν λόγω υλικού έγινε από τον εκπρόσωπο της επιτροπής ηλεκτρονικής διακυβέρνησης της ΠΟΣΕΑ και διοικητικό στέλεχος του Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς Θεολόγο Ζώτο παρουσία του διοικητού του νοσοκομείου Θεμιστοκλή Ανθρακίδη και του ιατρονοσηλευτικού προσωπικού του τμήματος αιμοδοσίας αλλά και της νοσηλευτικής υπηρεσίας του νοσοκομείου.
Ο κ. Ζώτος εξέφρασε τις ευχαριστίες του τόσο στο ιατρονοσηλευτικό προσωπικό του τμήματος αιμοδοσίας όσο και στην διοίκηση του νοσοκομείου για την άψογη συνεργασία τους και την άμεση ανταπόκριση τους σε θέματα, που αφορούν στην εθελοντική αιμοδοσία.
Στη συζήτηση τους έγινε αναφορά και στα γυρίσματα των διαφημιστικών μηνυμάτων της εθελοντικής αιμοδοσίας 2015, που για πρώτη φορά φέτος θα πραγματοποιηθούν στον χώρο του νοσοκομείου μας αποτελώντας μία «έξυπνη» κίνηση, που θα προβάλει τον νομό και το νοσηλευτικό ίδρυμα της πόλης μας σε τοπικό και πανελλήνιο επίπεδο. Όπως τα τελευταία χρόνια έτσι και φέτος, τα γυρίσματα των διαφημιστικών είναι ο προάγγελος για την καθιερωμένη πλέον αιμοδοσία του Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς, στις 8 του Μάη, που στέφεται με απόλυτη επιτυχία με μεγάλη συμμετοχή αιμοδοτών.

Περισσότερα

Δεν ξεχνώ τα Τέμπη «Ποτέ Ξανά»

Το βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου, μέσα σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα, κόπηκε το νήμα της ζωής για τουλάχιστον 57 ανθρώπους στη φονική σύγκρουση των δύο τρένων στα […]

Δείτε ακόμα

Φωτοσχόλιο

Μετά την εκλογή Συμπαραστάτη του δημότη και της επιχείρησης στο δήμο Παιονίας