Αθλητισμός

Μία οικογένεια σε…δύο αντίπαλα ποδοσφαιρικά «στρατόπεδα»!

Μία οικογένεια σε… δύο ποδοσφαιρικά «στρατόπεδα» και μάλιστα… αντίπαλα;

Και όμως, είναι δυνατόν.

Συνέβη την Τετάρτη 31.8.22 στον αγώνα Αετού Βαρβάρας Χαλκιδικής – ΠΑΟΚ Κρηστώνης γιά τον πρώτο γύρο του κυπέλλου Ελλάδος ερασιτεχνών.

Με την γηπεδούχο αγωνίσθηκαν οι Δημήτρης Κωτάκης του Αναστασίου και Δημήτρης Κωτάκης του Κωνσταντίνου, ενώ με την ομάδα του νομού Κιλκίς ο Νίκος Κωτάκης του Νικολάου.

Κοινός παρονομαστής τους η συγγενική ιδιότητα του πρώτου εξαδέλφου, όπως αυτή του αδελφού για τους μπαμπάδες τους.

Ίσως να ξενίζει τους μη γνωρίζοντες, όμως οι ενασχολούμενοι με το κιλκισιώτικο ποδόσφαιρο γνωρίζουν πολύ καλά τον γεννημένο στην Βαρβάρα Χαλκιδικής Νίκο Κωτάκη, που το 1986 ήλθε στο Κιλκίς, όπου σταδιοδρόμησε επί μακρόν στον Κιλκισιακό και σε άλλες ομάδες, ενώ δημιούργησε και την οικογένειά του.

Ως «μήλο κάτω από την μηλιά» ο γιός του με το ίδιο όνομα συνεχίζει την οικογενειακή παράδοση ως παίκτης τώρα του ΠΑΟΚ Κρηστώνης και πρωτύτερα του Κιλκισιακού.

Φυσικά, και ο γιός και ο πατέρας δεν μπορούσαν να φαντασθούν το «παιχνίδι» της τύχης, που τους έφερε αντιμέτωπους στην έδρα της γενέτειρας του πρώτου με τα εξαδέλφια και τα αδέλφια, σε μία ενδοοικογενειακή ποδοσφαιρική «διαμάχη».

Στο τέλος η «πλάστιγγα έγειρε» προς την πλευρά του Κιλκίς, αφού ο ΠΑΟΚ Κρηστώνης προκρίθηκε, επικρατώντας στην διαδικασία των πέναλτυ.

Ωστόσο, αυτό δεν «χαλάει» με τίποτε αυτήν την ευχάριστα «ζωηρή» όσο και ασυνήθη «πινελλιά», από εκείνες που ομορφαίνουν τον χώρο του ποδοσφαίρου.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα