Κιλκισιώτικες κουβεντούλες

Συν Αθηνά και χείρα κίνει

Καταγράφουμε το τελευταίο διάστημα διαφόρους φορείς (μια πλειοδοσία) να προτείνουν σε άλλους μέτρα οικονομικής ελάφρυνσης δημοτών, κυρίως επαγγελματιών, εργαζομένων, με στόχο βεβαίως να απολαύσουν τα εύσημα των κοινωνικών αντανακλαστικών, τα οποία πάντα ενεργοποιούνται σε δύσκολες περιστάσεις, όπως αυτή που διανύουμε.

Μερικές εξ αυτών βεβαίως, όπως για παράδειγμα την πρόταση για μείωσης των δημοτικών ανταποδοτικών τελών για την περίοδο της κρίσης, όχι μόνον απλά την βρίσκουμε εύγλωττη, αν όχι αυτονόητη, αλλά την προσυπογράφουμε κιόλας.

Πέραν τούτου όμως καλόν θα ήταν να μην υποδεικνύουμε μόνον αλλά να λαμβάνουμε και εμείς οι ίδιοι ανάλογες πρωτοβουλίες αγαπητέ πρόεδρε του επιμελητηρίου.

Όπως επίσης να αναλαμβάνουμε και πρωτοβουλίες που αφορούν την προστασία μας από όσους μας ανταγωνίζονται αθέμιτα αγαπητοί φίλοι της διοίκησης του εμπορικού συλλόγου.

Ακόμη περιμένουμε την ανακοίνωση διαμαρτυρίας σας, που μας υποσχεθήκατε σε σχέση με την λειτουργία τμημάτων σε πολυκαταστήματα που δεν πωλούν τρόφιμα.

Σε αντίθεση με τους συναδέλφους σας της Θεσσαλονίκης που ήδη το έχουν πράξει.

Περισσότερα

Στην αγορά η Ρένα Δούρου

Το μέλος του πολιτικού συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ., πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, στο […]

Δείτε ακόμα