Γενικά

Μεθοριακός σταθμός Ευζώνων: «Πράσινο φως» γιά σειρά έργων αναβάθμισής του

Μακρά συνεργασία με τον γενικό γραμματέα της αποκεντρωμένης διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης Αθανάσιο Καρούντζο, είχε την Παρασκευή 30.5.14 στην Θεσσαλονίκη ο βουλευτής Κιλκίς Γεώργιος Γεωργαντάς . Ο κ. Καρούντζος ενημέρωσε τον βουλευτή Κιλκίς για την έγκριση του  προγράμματος εργασιών βελτίωσης, επέκτασης και εκσυγχρονισμού των εγκαταστάσεων στον μεθοριακό σταθμό Ευζώνων. Υπενθυμίζεται ότι γιά το θέμα αυτό και την αναγκαιότητα παρέμβασης της Πολιτείας ο κ. Γεωργαντάς πραγματοποίησε κατά το παρελθόν σειρά συναντήσεων και συνεργασιών  τόσο με τον κ. Καρούντζο όσο και με την πολιτική ηγεσία των αρμόδιων υπουργείων.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα εργασιών που εγκρίθηκε και των οποίων ο προϋπολογισμός τους ανέρχεται σε 400.000 ευρώ προβλέπεται η κατασκευή νέων χώρων αφοδευτηρίων, η ανακαίνιση υφισταμένων κτιρίων αφοδευτηρίων, η κατασκευή περίφραξης, η εγκατάσταση νέων σημείων ελέγχου, εργασίες ανακαίνισης και ευπρεπισμού του κεντρικού κτιρίου και υποστέγων.
Σημειώνεται, τέλος, ότι από την ενημέρωση που είχε ο κ. Γεωργαντάς, προκύπτει ότι  η δημοπράτηση των σχετικών εργασιών στο τελωνείο Ευζώνων ορίστηκε για τις 15.7.14.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα