Γενικά

Μετατέθηκε η έναρξη λειτουργίας του ΙΕΚ Παιονίας

Δεν ξεκίνησε την Δευτέρα 23.3.15, όπως είχαμε γράψει σχετικά η λειτουργία του δημοσίου ΙΕΚ Παιονίας, στην Γουμένισσα.

Τα αίτια της αναβολής έχουν να κάνουν, σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες με την διευθυντική του στελέχωση, σε σχέση με το γεγονός, ότι κατά πάσα πιθανότητα θα έχουμε εναλλαγή προσώπων και στο επίπεδο διευθυντού και υποδιευθυντού ως προς αυτούς που είχαν αρχικώς επιλεγεί ύστερα από παραιτήσεις που προέκυψαν σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες.

Η ουσιαστικότερη αιτία γιά την νέα αναβολή έναρξης της λειτουργίας του δημοσίου ΙΕΚ Παιονίας, που το πιθανότερο είναι να πραγματοποιηθεί την προσεχή εβδομάδα, πρέπει να αναζητηθεί στο γεγονός της αργοπορημένης υπογραφής της απόσπασης των εκπαιδευτικών στα διευθυντικά τους καθήκοντα.

Όπως και να έχει το ζήτημα αυτό που έχει ουσιαστική σημασία είναι να ξεκινήσει να λειτουργεί και να λειτουργήσει σε επίπεδο υψηλό.

Όλα τα υπόλοιπα είναι ήσσονος σημασίας και ιδίως γιά την τοπική κοινωνία και όσους έχουν προσδοκία να φοιτήσουν στο ΙΕΚ Παιονίας.

Περισσότερα

Σωματείο εργαζομένων νοσοκομείου Κιλκίς: «Εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με τρεις θανάτους»

Το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου εργαζομένων του γενικού νοσοκομείου Κιλκίς καταγγέλλει εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με […]

Δείτε ακόμα

ΚΑΒΑΛΑ 1934 – ΝΕΕΣ ΚΑΒΑΛΕΣ 2024… 90 ΧΡΟΝΙΑ

Συμπληρώνονται φέτος ενενήντα (90) χρόνια, από τη γεωργική αποκατάσταση διακοσίων οικογενειών ανέργων καπνεργατών Καβαλιωτών στο δήμο Παιονίας στη περιοχή Πολυκάστρου (Νέες Καβάλες), […]