Προτάσεις

Μετακόμιση με ανυψωτικό από την Μεταφορική Σαραντόπουλος

Στον στόλο της μεταφορικής εταιρείας Σαραντόπουλος, υπάρχουν δύο σύγχρονα φορτηγά αυτοκίνητα και ένα νέο ανυψωτικό μηχάνημα συμπληρώνοντας τις παροχές μετακομίσεων και μεταφορών.

Το ανυψωτικό μηχάνημα που διαθέτουμε αναλαμβάνει την μεταφορά μεγάλων αντικειμένων εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια, σε δυσπρόσιτα σημεία, στενούς δρόμους και συνοικίες με περιορισμένη πρόσβαση που τα κοινά οχήμαστα αδυνατούν να φτάσουν.

Αναλαμβάνουμε ανυψώσεις οικοσυσκευών, επίπλων και αντικειμένων μεγάλου όγκου σε οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους με το σύγχρονο ανυψωτικό μηχάνημα.

Η μετακόμιση με ανυψωτικό μηχάνημα κάνει την ζωή σας πιο εύκολη από όλες τις απόψεις, τόσο σε θεωρητικό επίπεδο όσο και σε πρακτικό.

Αναλαμβάνουμε ολοκληρωτικά την μετακόμιση με ανυψωτικό μηχάνημα σε όλα τα βαριά και πολύτιμα έιπλα σας. Τα μεταφέρουμε με ασφάλεια στο νέο σας χώρο.

Μην διστάσετε να μας ρωτήσετε για το κόστος μετακόμισης.

Τηλέφωνο επικοινωνίας:

Γιάννης Σαραντόπουλος 6946480502

Σπύρος Σαραντόπουλος 6948683106

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Σωματείο εργαζομένων νοσοκομείου Κιλκίς: «Εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με τρεις θανάτους»

Το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου εργαζομένων του γενικού νοσοκομείου Κιλκίς καταγγέλλει εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με […]