Αθλητισμός

Σε εξέλιξη τα μετεγγραφικά του Πάικου Γουμένισσας

Επιμέλεια Κώστας Ίντος

Επιμέλεια Κώστας Ίντος

Στο Πάικο Γουμένισσας αποτελεί τεράστια αναγκαιότητα η παρουσία έμπειρων παικτών. Μετά και την εξασφάλιση της παραμονής των αδελφών Νίκου και Γιάννη Δαλιανόπουλου, στο υπάρχον δυναμικό των 22 παικτών, ι δεκατέσσερις είναι κάτω των 20 ετών.
Μετά τον Λοϊζο Δασκάλου, ακολούθησε άλλη μία εύστοχη μετεγγραφική κίνηση στο πλαίσιο αναπλήρωσης του χαρισματικού «εκτελεστή» Γιώργου Τζιβελέκη. Στην γραμμή κρούσης των «πρασίνων» ανήκει πλέον ο 27χρονος κεντρικός κυνηγός Γιώργος Τακαβάκης, ένας από τους σημαντικότερους επιθετικούς στην ιστορία του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου του νομού Κιλκίς. Στην χρονιά που ολοκληρώθηκε, ο Γιώργος Τακαβάκης με την διπλή ιδιότητα προπονητή και παίκτη καθοδήγησε την ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας του τον ΑΟ Καστανιών, σημειώντας 23 τέρματα. Το Πάικο θα είναι ο 14ος στθαμός του, αφού προηγήθηκε η «ακαδημία» Κούδα, ο ΠΑΟΚ Κρηστώνης, η Δόξα Ανω Αποστόλων, η Προοδευτική Σταυροχωρίου, ο Κιλκισιακός, η Νίκη Ευκαρπίας, η Αναγέννηση Γιαννιτσών, η Ομόνοια Σίνδου, ο Εθνικός Νέου Αγιονερίου, η Δόξα Χέρσου, ο Ατρόμητος Παλαιού Αγιονερίου και ο Διγενής Ανω Πορροϊων Σερρών.
Εχει κατακτήσει αρκετούς τίτλους, έχει να επιδείξει πρωτιές ως «αρχιεκτελεστής» (αίσθηση προκαλούν τα 40 τέρματα με την φανέλλα του Σταυροχωρίου), έπαιξε με μία ομάδα στην γ’ εθνική κατηγορία και με τέσσερες στην δ’.
Στο «τραπέζι» των διαπραγματεύσεων ακολουθούν τα καθοριστικά «ραντεβού» με τους Στέργιο Κουβατσίδη και Απόστολο Μυλωνά ενώ υπάρχει δικαιολογημένη αναμονή γιά τους τρεις φοιτητές Θανάση Παπαδόπουλο, Γιώργο Σαμαρά και Θανάση Καρατζά.
Ο Στέφανος Ματζάρης απετέλεσε την 11η αποχώρηση.
Η διοίκηση του Κώστα Αϊδαρίνη και ο προπονητής Γεράσιμος Γεωργιάδης εντείνουν τις προσπάθειές τους γιά απόκτηση άλλων πέντε παικτών: τερματοφύλακα, δεξιού πλαγίου κεντρικού αμυντικού, αμυνιτκού μέσου και μεσοεπιθετικού.

Περισσότερα

Ο κατάλληλος αριθμός

Η συνδυασμένη κρίση των τελευταίων χρόνων, επί δεκαετία οικονομική, επί τριετία υγειονομική και την τελευταία διετία ενεργειακή, επέτεινε τις συνέπειες […]

Δείτε ακόμα