Πολιτική

Μεροληψία υπέρ του Π.Θωμαϊδη καταλογίζει ο Θ.Βαφειάδης στην διοίκηση του δήμου Κιλκίς για τον καθαρισμό ιδιωτικού οικοπέδου

Δριμεία κριτική στην διοίκηση του δήμου Κιλκίς άσκησε, κατά την διάρκεια της διά τηλεδιασκέψεως συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της Παρασκευής 20.8.21, ο δημοτικός σύμβουλος Θόδωρος Βαφειάδης, σε ό,τι αφορά στο θέμα του καθαρισμού οικοπέδων, κάνοντας λόγο γιά «εκ μέρους της μεροληψία ακόμη και σε αυτό το θέμα».

Ειδικότερα, ο κ.Βαφειάδης εστίασε την κριτική του στο ότι ο γιά πρώτη φορά εφαρμοζόμενος καθαρισμός οικοπέδων από τον δήμο Κιλκίς ξεκίνησε από οικόπεδο το οποίο βρίσκεται ακριβώς δίπλα στην κατοικία του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Παύλου Θωμαϊδη.

«Ο καθαρισμός», είπε ο κ.Βαφειάδης, «είναι κάτι, το οποίο θα έπρεπε να γίνεται από χρόνια, άρα ευπρόσδεκτος. Πώς συμβαίνει, όμως, … «όλως τυχαίως», το πρώτο οικόπεδο, το οποίο καθαρίζεται, να είναι αυτό δίπλα στην κατοικία του κ.Θωμαϊδη;».

Πρόσθεσε δε, ότι «αυτή η μεροληπτική επιλογή δεν τιμά ούτε την διοίκηση του δήμου ούτε προσωπικώς τον κ.Θωμαϊδη.

Απαντώντας, ο δήμαρχος Δημήτρης Κυριακίδης επικαλέσθηκε την σειρά προτεραιότητας για τους καθαρισμούς, τονίζοντας ότι ορίσθηκε ευθύς εξαρχής βάσει της σειράς υποβολής των σχετικών αιτήσεων:

«Προχωρήσαμε», είπε ο κ.Κυριακίδης, «σε κάτι που δεν έχει ξαναγίνει, κατ’ εφαρμογήν του ρητού «εχθρός του καλού το καλύτερο», και γιά την εφαρμογή του τηρήσαμε και την προτεραιότητα αλλά και τα υπό του νόμου οριζόμενα, και αυτό θα συνεχίσουμε να πράττουμε».

Πάντως, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Παύλος Θωμαϊδης δήλωσε άγνοια επί του θέματος της επιλογής του συγκεκριμένου οικοπέδου ως του πρώτου για καθαρισμό από τον δήμο, αφήνοντας μάλιστα «αιχμές» κατά του δημάρχου για μη σχετική ενημέρωσή του!

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Φωτοσχόλιο

Συνάντηση Σ.Παραστατίδη με τον δήμαρχο Κιλκίς Δ.Κυριακίδη