Αθλητισμός

Μέλος ΔΣ της Μεσογειακής Ομοσπονδίας Χειροσφαιρίσεως ο Κιλκισιώτης Κ.Βιολιτζής

Μία σημαντική διάκριση γιά το Κιλκίς επεφύλαξαν οι αρχαιρεσίες γιά την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου της Μεσογειακής Ομοσπονδίας Χειροσφαιρίσεως, που διενεργήθηκαν αργά το απόγευμα της Τρίτης 1.9.15 στην Ρώμη με την ευκαιρία του διεξαγομένου στην ιταλική πόλη Πεσκάρα μεσογειακού πρωταθλήματος χειροσφαίρου στην άμμο.

Ετσι, το στέλεχος του κιλκισιώτικου και ελληνικού χειροσφαίρου Κώστας Βιολιτζής εξελέγη μέλος του εν λόγω νέου διοιητικού συμβουλίου ψηφισθείς από τους αντιπροσώπους 18 χωρών από τις 22 της ομοσπονδίας.

Κατ’ αυτόν τον τρόπο καταδείχθηκαν το κύρος και η απήχηση, που έχει στον χώρο του αθλήματος το «οικοδόμημα» του κιλκισιώτικου χειροσφαίρου, λίγες ημέρες μετά την ανάθεση καθηκόντων προπονητή και καθοδηγητή της εθνικής ομάδας χειροσφαίρου στην άμμο στον προπονητή και καθοδηγητή του ΓΑΣ Κιλκίς Γιάννη Λαζαρίδη.

Και όλα αυτά παρά την ατυχή συγκυρία του υποβιβασμού της ομάδας ανδρών στην α2 εθνική κατηγορία κατά την περυσινή περίοδο.
Αν μη τι άλλο, η εκλογή του Κώστα Βιολιτζή στο κορυφαίο όργανο της Μεσογειακής Ομοσπονδίας και η παρουσία του Γιάννη Λαζαρίδη στον πάγκο της εθνικής ομάδας στην άμμο στέλνουν ένα ελπιδοφόρο μήνυμα αναφορικά με την περαιτέρω πορεία του ΓΑΣ Κιλκίς και του Κιλκισιώτικου χειροσφαίρου.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα