Αθλητισμός

Μέγας χορηγός της γυναικείας ομάδας του Κιλκσιακού η TORRE COOPERLAT

Από τον Κιλκισιακό εκδόθηκε το ακόλουθο ενημερωτικό δελτίο:

“Σας ανακοινώνουμε πως Μέγας Χορηγός της γυναικείας ομάδας του Κιλκσιακού, είναι πλέον η μεγάλη εταιρεία γαλακτοκομικών προϊόντων TORRE COOPERLAT.

Ευχαριστούμε την TORRE COOPERLAT για την έμπρακτη στήριξή της στην προσπάθεια που θα καταβάλει για την άνοδο και καταξίωσή της στις πανελλήνιες κατηγορίες γυναικείου ποδοσφαίρου η γυναικεία ομάδα του Κιλκισιακού.

“Η Εταιρεία TORRE-COOPERLAT ABEE ιδρύθηκε το 1975 και από τότε δραστηριοποιείται με επιτυχία στην παραγωγή παγωτών και εμπορία γαλακτοκομικών και φυτικών προϊόντων UHT, παρουσιάζοντας διαρκή ανοδική πορεία.

Από τον Απρίλιο του 1999, η εταιρεία μας έχει πιστοποιηθεί κατά ISO 9001 και HACCP. Το 1980 η εταιρεία έγινε ο αποκλειστικός διανομέας των προϊόντων του ιταλικού ομίλου εταιρειών γαλακτοκομικών και φυτικών προϊόντων COOPERLAT.

Το Σεπτέμβριο του 1999 η TORRE ABEE έγινε μέλος της GRUPPO FATTORIE ITALIA –COOPERLAT και έχει την διαχείριση και τη διανομή των προϊόντων της σε όλα τα Βαλκάνια.

H εταιρεία μας παράγει παγωτά όλων των τύπων. Το μεγαλύτερο μέρος της παραγωγής μας αφορά παγωτά οικογενείας και τυποποιημένα σε συσκευασία multipack τύπου private label για Super Market στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ενώ έχουμε μεγάλη ευελιξία στην παραγωγική μας δυνατότητα για να καλύψουμε οποιεσδήποτε ανάγκες.

Επίσης η εταιρεία μας συσκευάζει κατεψυγμένα λαχανικά και τύπου private label για διάφορα Super Market.”

Περισσότερα
Δείτε ακόμα