Αθλητισμός

Το πρώτο «βήμα» για τελικό για τον Εύαθλο Πολυκάστρου

Με ένα μεγάλο «βήμα» ξεκίνησε την πορεία της προς την σειρά των τελικών αγώνων για την ανάδειξη της πρωταθλήτριας Κ. Μακεδονίας που συνεπάγεται άνοδο στην γ’εθνική κατηγορία η καλαθσφαιρική ομάδα του Ευάθλου/Μακεδόνων Πολυκάστρου.

Το πολυκαστρινό συγκρότημα μετέτρεψε τους εντός έδρας πρώτα αγώνα του με το αντίστοιχό του Αιγινιακό σε…επίδειξη και…ανεπίδεκτο σχολίων 90-35!

Μόνο στο πρώτο δεκάλεπτο θύμιζε «ντέρμπυ» η αναμέτρηση με τον Εύαθλο/Μακεδόνες να φανερώνει ευθύς εξαρχής τις προθέσεις του και τον Αιγινιακό να καταφέρνει να αντιδρά και να «παρακολουθεί» τον αντίπαλό του στο αποτέλεσμα.

Με το ξεκίνημα του δεύτερου δεκαλέπτου η ομάδα του Πολυκάστρου… «πάτησε γκάζι» και η λήξη του ημιχρονίου την βρήκε να προηγείται με…υπερδιπλάσια διαφορά.

Η διαφορά «εκτοξεύθηκε» ακόμη περισσότερο στην επανάληψη όπως ο Εύαθλος/Μακεδόνες κάνοντας συνεχώς αλλαγές παικτών, σχημάτων και τακτικής καθώς μετέτρεψε τον αγώνα σε … «δυνατή» προπόνηση του «παραβίαζε» μεν με κάπως μικρότερη συχνότητα το καλάθι του Αιγινιακού, πλήν όμως δεχόταν πόντους… «με το σταγονόμετρο».

Βάσει της συνολικής «εικόνας» του σ’αυτόν τον αγώνα του, το πολυκαστρινό συγκρότημα θα πρέπει να προσβληθεί απο «αυτοκτονικό» μικρόβιο, για να μην «καθαρίσει» την υπόθεση της πρόκρισης χωρίς να χρειασθεί τρίτος αγώνας. Είναι χαρακτηριστικό, ότι ουδείς παίκτης του έμεινε «άποντος»!

Τα δεκάλεπτα:

18-14, 35-11 (ημιχρόνιο 53-25)
21-6, 16-4 (τελικό)

Η σύνθεση:
M. Γκαντίδης 10, Σιώπκας 8, Ημερίδης 8 (1τρ.), Πούλος 19, Κούτουλας 2, Βακιρλής 8, Βουρβούτας 15 (1τρ.), Ζεμπεκίδης 6, Κήρυκος 2, Πολυχρονίδης 8 (2τρ.), Καραστογιάννης 2, Καλογεράκης 2.

Η επόμενη αγωνιστική ημέρα:
Σάββατο 2.5.15, 18.00 Αιγινιακός-Εύαθλος/Μακεδόνες Πολυκάστρου

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Την ανάκληση της ΚΥΑ που υποχρεώνει τις επιχειρήσεις να επιστρέψουν στους παρόχους ενέργειας τις επιδοτήσεις ζητά το Επιμελητήριο Κιλκίς

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κιλκίς Χρήστος Χατζημλάδης απέστειλε επιστολή διαμαρτυρίας προς τον υπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Κωστή Χατζηδάκη, τον […]