Οικονομία

Μεγάλη διάκριση της «Aristocracy London» του Κιλκισιώτη Λάζαρου Τυρεκίδη

Το καινούριο flagship showroom του βρετανικού οίκου ανδρικής ένδυσης Aristocracy London, που ανήκει στον επιχειρηματία Λάζαρο Τυρεκίδη από το Καμπάνη, απέσπασε πρόσφατα δύο χρυσά London Design Awards. Συγκεκριμένα το showroom, που βρίσκεται στην ιστορική περιοχή του South Kensington ακριβώς απέναντι από το διάσημο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας του Λονδίνου, βραβεύτηκε στις κατηγορίες:

  • Interior Design for Flagship Store
  • Interior Design for Retails, Shops, Department Stores & Mall

Η αρχιτεκτονική μελέτη και ο εσωτερικός σχεδιασμός του χώρου έγιναν από τον γνωστό Έλληνα αρχιτέκτονα Ανδρέα Σκούρτη που επίσης δραστηριοποιείται στο Λονδίνο.

 

Η εταιρεία έλαβε και ένα τρίτο χρυσό London Design Award για την συσκευασία των προϊόντων της στην κατηγορία Packaging Design for Fashion, Apparel & Accessories.

Ο CEO και ιδρυτής του Aristocracy London, Λάζαρος Τυρεκίδης, ανέφερε γι’ αυτή τη διάκριση: Ασχολήθηκα προσωπικά και για αρκετό καιρό με την εύρεση του νέου χώρου που θα αντιπροσώπευε την φιλοσοφία μας και θα έδινε μια εμπειρία υψηλής αισθητικής στους πελάτες. Τελικά κατέληξα στον συγκεκριμένο που βρίσκεται σε ένα διατηρητέο κτίριο απέναντι από ένα εμβληματικό μουσείο του Λονδίνου. Ο αρχιτέκτονας Ανδρέας Σκούρτης έδωσε πνοή σ’ αυτό το όραμα και τα London Design Awards αναγνώρισαν την μοναδικότητα της διακόσμησης που έγινε με απόλυτο σεβασμό στην ιστορικότητα του κτιρίου και της περιοχής. Θα ήθελα να σταθώ και στους δύο πίνακες που φιλοτέχνησε για μας η καλλιτέχνης Roberta Volpe, εμπνευσμένη από τις δημιουργίες μας και την στενή σχέση τέχνης και μόδας.

Aristocracy London

Ο οίκος ανδρικής μόδας Aristocracy London ιδρύθηκε στο Λονδίνο το 2018 και σήμερα καταλαμβάνει σημαντικό μερίδιο της αγοράς στον χώρο της επίσημης ένδυσης (formalwear). Ο ιδρυτής του, Λάζαρος Τυρεκίδης, κατάγεται από το Καμπάνη του Κιλκίς και μετακόμισε στη Μ. Βρετανία το 2008 για μεταπτυχιακές σπουδές. Αφού εργάστηκε για αρκετά χρόνια σε πολυεθνικές εταιρείες, ξεκίνησε να ιδρύει τις δικές του επιχειρήσεις στο Λονδίνο και το Aristocracy London ήταν μια από τις πρώτες με κινητήρια δύναμη το πάθος του για τα καλοφτιαγμένα κουστούμια.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Εντελώς αναμενόμενο

Τον Γιώργο Γεωργαντά βράβευσε ο Κυνηγετικός Σύλλογος Κιλκίς την περασμένη Κυριακή κατά την διάρκεια του ετήσιου χορού του, στο  «Κτήμα των Ευχών». […]

Ο δήμος Κιλκίς σε ρόλο… Πόντιου Πιλάτου διέλευσης οχημάτων αποκομιδής βαρέων απορριμμάτων από ιδιοκτησίες περιοχής Ηρώου

Νέα “επεισόδια” προστίθενται στο “σήριαλ” της αυθαίρετης διέλευσης οχημάτων αποκομιδής βαρέων απορριμμάτων από ιδιοκτησίες στην περιοχή του λόφου του Ηρώου, […]