Κοινωνία

Μεγάλη η ανταπόκριση στο διήμερο εθελοντικής δενδροφύτευσης στην Αξιούπολη και την Πηγή

Διήμερο εθελοντικής δράσης πραγματοποιήθηκε στις 8 και9 Απριλίου στην Κοινότητα Αξιούπολης, όπου φυτεύτηκαν δέντρα σε Αξιούπολη και Πηγή, κυρίως από παιδιά, εφήβους και αθλητές των αθλητικών συλλόγων Αλέξανδρου Αξιούπολης και Εθνικού Αξιούπολης.

Επίσης την Παρασκευή 8 Απριλίου πραγματοποιήθηκε δενδροφύτευση από τους μαθητές του Α2 τμήματος του ΓΕΛ Ευρωπού στον περιβάλλοντα χώρο της σχολικής μονάδας.

Εβδομήντα δέντρα φυτεύτηκαν στην Αξιούπολη και την Πηγή. Η συμμετοχή ήταν μεγάλη, με το μεγαλύτερο ποσοστό να αποτελείται από παιδιά και εφήβους.

Φυσικά σε όλο αυτό βοήθησαν και ενίσχυσαν το διήμερο ο αντιδήμαρχος πρασίνου Γεώργιος Γεωργίτσαρος, η αντιδήμαρχος Αξιούπολης Έλενα Λιακοπούλου και ο διευθυντής πρασίνου του δήμου Παιονίας Γεώργιος Χαμουρούδης.

Ευχαριστούμε τον Δημήτρη Νίκογλου για την καθοδήγηση του και το 3ο νηπιαγωγείο Πολυκάστρου για την χορηγία πέντε δέντρων. Θερμές ευχαριστίες, επίσης, και προς τους χορηγούς της εθελοντικής μας δράσης στον Σ. Γκαϊτατζή, τον Γιώργο Τσελεπίδη (catering Maxim), τα «Nερά Μακεδονίας», τον Melsi Croj («Cafe Hola»),τον Κυριάκο Καπνόπουλο (σχολή οδηγών «Εκπαιδευτική»), τον Πέτρο Τσολάκη και τον Μάνο Σιωνιδη Μάνο( τυπογραφείο Σιωνιδη).

Τα εύσημα, όμως, της δενδροφύτευσης πηγαίνουν στους συμμετασχόντες:

Στις «ακαδημίες» του αθλητικού συλλόγου Αλέξανδρου Αξιούπολης και του Εθνικού Αξιούπολης, στα παιδιά του κατηχητικού της ενορίας Άξιον Εστί, στα παιδιά του ειδικού σχολείου Τούμπας, στους μαθητές της πέμπτης και έκτης τάξης του 1ου δημοτικού σχολείου Αξιούπολης, στα παιδιά της β’ τάξης γυμνασίου Αξιούπολης, στο τμήμα των γεωπόνων του ΕΠΑΛ Αξιούπολης, στους «Αστυνόμους της Γειτονιάς» Ιωάννη Κούνιο και Φωτεινή Λιρατζή γιά την βοήθειά τους, καθώς και όλους εσάς τους εθελοντές που βοηθήσατε στην ολοκλήρωση της δράσης.

Με την αγάπη που φυτεύτηκαν ελπίζουμε με την ίδια αγάπη και να φροντίζονται.

Την διήμερη εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο δήμαρχος Παιονίας Κωνσταντίνος Σιωνίδης, ο αντιδήμαρχος πρασίνου Γιώργος Γεωργίτσαρος, η αντιδήμαρχος Αξιούπολης Ελένη Λιακοπούλου, ο πρόεδρος της Κοινότητας Αξιούπολης Κύρος Καλαβάζης, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ Τριαντάφυλλος Ναλμπάντης, ο διευθυντής πρασίνου δήμου Παιονίας Γιώργος Χαμουρούδης, ο πρόεδρος ΔΕΕΠ Κιλκίς ΝΔ Μηνάς Παπαδόπουλος, ο αναπληρωτής πρόεδρος ΔΕΕΠ Κιλκίς ΝΔ Χρήστος Καραμήτσος, ο πρόεδρος ΔΗΜΤΟ Παιονίας ΝΔ Σταύρος Γκουραμάνης και οι τοπικοί σύμβουλοι.

Σας ευχαριστούμε γιά την συμμετοχή σας και την βοήθεια σας.

Αποδείξαμε, ότι όλοι μαζί μπορούμε, και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε και με τις υπόλοιπες δράσεις που ακολουθούν».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Γ.Φλωρίδης: Επανέρχεται το αυτεπάγγελτο στη δίωξη στελεχών σε τράπεζες, ΝΠΔΔ και Δημόσιο

Την επαναφορά του αυτεπάγγελτου στη δίωξη των τραπεζικών στελεχών, των στελεχών των Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου και του Δημοσίου εξήγγειλε ο υπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Φλωρίδης. Η διάταξη, […]